Annonce
Ringkøbing

Mini-koncert med verdens-kunstner: Raasted håber på godt vejr til musikalsk klasse-begivenhed

Kresten Osgood giver nu koncert i hjembyen. Foto: Lars Egelund
Det er sommer, det er sol - men corona-restriktionerne er ikke helt væk endnu, så Mette Mosgaard håber, at det fine vejr også kommer til at indbefatte søndag den 27. juni; så kan hun nemlig lukke flere ind til koncert.

RINGKØBING: Mette Mosgaard, indehaver af Raasted i Vester Strandgade, håber på godt vejr. Ikke bare lige nu og her, men også søndag den 27. juni.

Denne dato lægger hun nemlig lokaler til en koncert med en verdensstjerne med lokale rødder - jazzmusikeren Kresten Osgood.

- Vi har 30 billetter til salg, hvis det foregår inden dørs. Men kan vi holde koncerten uden dørs i godt vejr, så bliver der plads til flere, fortæller hun.

Annonce

42-årige Kresten Osgood underviser i dag på Rytmisk Musikkonservatorium i København samtidig med, at han optræder live - især med sin yndlingstrio, "Hvad er klokken".

Kresten Osgood har i tidens løb været med i et utal af band-konstellationer både herhjemme og i udlandet. Han har en omfattende diskografi med mere end 20 albums i eget navn og medvirker på mere end 100.


Vi har 30 billetter til salg, hvis det foregår inden dørs. Men kan vi holde koncerten uden dørs i godt vejr, så bliver der plads til flere.

Mette Mosgaard, butiksindehaver.


Det er efterhånden et stykke tid siden, Kresten Osgood har optrådt i hjembyen. At han den 27. juni spiller i Ringkøbing hos Raasted, skyldes en anden ringkøbingenser, nemlig tidligere gymnasielærer Lars Egelund.

Hvor spiller man?

Lars Egelund og Kresten Osgood kender hinanden godt, og i april skrev Kresten Osgood til Lars Egelund for at fortælle, at han den 27. juni skulle spille i Søndervig med en kvartet bestående af guitar, sax, bas og trommer.

Han kunne egentlig også godt tænke sig at spille i Ringkøbing, nu da han var på egnen; men da Kresten Osgood ikke længere kender byens restaurantliv så godt, ville han vide, hvor han mon kunne spille.

Det vidste Lars Egelund lige præcist: Det skulle selvfølgelig være i Raasted, der jo har en lille café bagerst og en gårdhave, hvor Mette Mosgaard ind imellem arrangerer koncerter. Den var velegnet til en intim koncert med swingende jazzmusik, mente Lars Egelund.

Mette Mosgaard var straks med på ideen, og søndag den 27. juni klokken 16 åbnes dørene altså i Raasted. Selve koncerten begynder klokken 17.

- Billetter kan bestilles over Facebook eller købes i butikken. Bliver vejret godt, og får vi plads til flere, vil man kunne købe yderligere billetter i døren på dagen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce