Annonce
Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Michael Damgaard Mortensen.

Mindeord: Ringkøbing-Skjern Museum har indsendt dette mindeord over Michael Damgaard Mortensen:

Det er med stor sorg, at vi på museet, har fået at vide, at vores afholdte medarbejder og kære kollega Michael Damgaard Mortensen er død.

Michael startede på museet januar 2009, hvor han kom til at arbejde i driftsafdelingen. Som uddannet elektriker kom Michael rundt på museets mange afdelinger for at tilse alle elinstallationerne i de gamle bygninger.

Michael var altid klar på at hjælpe med at stille an til museets store arrangementer i løbet af året. Han var også rigtig glad for dyr, og hjalp sideløbende med at passe museets forskellige dyrehold.

Michael befandt sig godt på museet, hvor han var vellidt blandt hans kollegaer. Michaels positive sind og dejlige humør, smittede af hvor han kom, han var altid klar med en frisk bemærkning. Han var fra naturens side meget nysgerrig og ville gerne vide hvordan både elektronik og maskiner fungerede og nød når der var noget han kunne få lov at skille ad og reparere. Michael havde også en sød tand, han var altid klar til at hjælpe på butikslageret når der var travlhed - så faldt der som regel lidt snolder af.

Michael har igennem hele livet været plaget af sygdom og har om nogen været udfordret på den front, men trods det har han kunnet bevare humøret og det positive syn på livet! Michael var altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor end der var behov.

Michael vil blive husket og savnet.

Æret være Michaels minde!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Narkokørsel koster kørekortet

Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce