Annonce
Navne

Mindeord om hele Borris´ vellidte kromutter: Hanne Hotel vil blive savnet i byen

Hanne og Hans Jensen var i flere årtier synonym med Bundgaards Hotel i Borris, som de drev med stor dygtighed. Billedet her er taget af Dagbladets fotograf Bendt Christiansen ved 25-års-jubilæet i 2001. 

Fra Erling Søndergaard, Buskvænget 7 i Borris, har vi modtaget disse mindeord om Hanne Bach Jensen, Borris, som døde den 27. april, 73 år. 

Torsdag den 27. april gik Borris i chok, da det gik op for folk at Hanne ”Hotel” pludselig var død, uden noget forvarsel, 73 år gammel. Hanne boede alene, efter at hendes mand, Hans "Kromand” døde for 4 år siden.

Hanne var født i det nordjyske, som den ældste af to piger, og blev gift med Hans Jensen. De fik to drenge og boede nogle år i Vodskov. I 1976 valgte de at flytte til Borris, hvor de havde købt Bundgaards Hotel. Den og Elses Kro drev de sammen i rigtig mange år. Det gjorde de fantastisk godt. Så godt, at hotellet med tiden blev kaldt Vestjyllands Festcenter.

Annonce


De var det perfekte par sammen. Hans som frontfigur, og Hanne som den stille, altid lyttende og konstruktive partner, som Hans respekterede og lyttede til.


Vi var meget glade for dem i Borris. De var det perfekte par sammen. Hans som frontfigur, og Hanne som den stille, altid lyttende og konstruktive partner, som Hans respekterede og lyttede til. Hanne var altid klar med gode råd til den store antal personale som de havde. Et utal af piger og drenge fra Borris og omegn har lært megen pli og opdragelse hos dem.

Jeg tror ikke, at Hanne havde uvenner. Hun kunne snakke med alle og ingen gik forgæves til hende, hvis der manglede hjælp til noget. Vi vil i Borris komme til at savne hendes indsats og hjælpsomhed.

Hun var nordjyde, men blev en inkarneret og trofast Borris-bo, som virkelig har sat sit aftryk i Borris. Hun var med til at starte Borris Genbrug op, samt en sprog-cafe. En velkomstgruppe som aflægger besøg hos nye familier, som bosætter sig i Borris, fik hun også startet op. Det sidste hun fik gennemført var, at Erhvervsskolen Vestjylland lavede nye blomsterkummer som nu står med nye blomster i og lyser op flere steder i Borris. Det var kun et lille udpluk af det som Hanne har fået gennemført til megen glæde for alle i Borris. Vi kommer virkelig til at savne hendes inspirerende indsats i fremtiden.

Hun var meget glad for sit lille hus som hun flyttede til efter at Hans var død. Det lå centralt i Borris, og hun elskede sin lille have som blev holdt og plejet hele tiden. Vi er mange venner som nu kan tænke tilbage på de mange gange, vi trods alt fik lov til at have hende i vores midte. Hanne lavede altid god og spændende mad og var meget hyggeligt at være sammen med.

Savnet af Hanne bliver rigtig stort for os i Borris. Størst bliver savnet for hendes to drenge, Thomas i Borris, som bor sammen med Marianne, og Søren i Vissenbjerg, som er gift med Dorthe og har hendes et og alt, tre dejlige børnebørn som hun blev velsignet med - Lauge, Hanne og Albert. De må nu leve med de mange gode minder, de har haft sammen med en god og kærlig mor, svigermor og farmor.

Der er et citat, som vi alle kan tænke over når vore tanker går til Hanne:

Dem, vi elsker og savner, efterlader os aldrig. De går ved siden af os hver dag.

Usynlige, uhørte, men altid i nærheden, stadig elsket, stadig savnet, og meget kære.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce