Navne

Mindeord: Jørgen var en rigtig Bølling-dreng

Store Jørgen. Privatfoto

Skjern: Dagbladet har modtaget dette mindeord over Jørgen Nielsen, at Jens Østergårde, Damslundvej 14, Skjern:

Mit første kendskab til Jørgen var, da han som dreng ville købe kaniner, det viste sig snart at Jørgens interesse for dyr og handel med dem var intens. Kaninerne blev afløst af fårehold og så videre. Jørgens mor fortæller, at et år havde Jørgen satset på kalkuner, de blev hurtigt solgt når de var slagtefærdige, Jørgen havde fodret så godt med Pedersborg foder, at de blev dobbelt så store som beregnet.

Siden har interesse for kvæg været dominerende, Jørgens interesse for handel med kvæg, især med hans medvirken har været enorm, man kunne nogle gange tro, at Jørgen kendte til alle handler med kvæg i nærmeste omgivelser, eller han havde været med i dem, i hvert fald vidste han besked.

Jørgens hjælpsomhed har været omfattende, det var alt indenfor landbrug, sognets arrangementer, Rækkemølle Hallen med videre. Man gik aldrig forgæves til Jørgen om en hjælpende hånd.

Jørgen var en rigtig Bølling-dreng, fulgte med i hvad der skete i sognet, man kunne være sikker på at han holdt øje med én.

Jeg skulle lave en indhegning til fårene, og vi var fire til det, jeg så en hvid varebil køre langsomt forbi. Lidt efter ringede telefonen, en munter stemme, som selvfølgelig var Jørgen - typisk ham, hvis du har brug for mere hjælp kommer jeg gerne. Den form for humor og drillerier kommer jeg til at savne.

Jørgen var meget trofast overfor venner, men Jørgens kærlighed overfor familien, kone og børn var unik. Han lyste op når han fortalte om jer børn, han gjorde det med stor kærlighed og var også stolte af jer.

Bag jeres sorg og savn, vil der være mange gode minder. I børn har fået den bedste balast man kan få, at være elsket. Jeres fars kærlighed til jer var tydelig, og jeg mærker den prægning når jeg ser jer. Jeg har stor beundring for dig Kirsten, du har med Jørgens ord været til uvurderlig støtte, som han sagde, hvordan skulle jeg kunne klare det uden Kirsten.

Jeg vil savne Jørgen og mindes ham med taknemmelighed, for det vi har haft sammen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år