Annonce
Skjern

MillPart knækker kræften: Fabrik i Skjern står på den anden ende hele dagen

Medarbejderne har selv arrangeret Knæk Cancer-dagen på MillPart. Fra venstre Britta Dalager, Jakob Hedegaard og Leif Erlandsen. Privatfoto.

SKJERN: Man må sige, at de ansatte på maskinfabrikken MillPart virkelig gør noget for at knække canceren.

I forbindelse med landsindsamlingen har medarbejderforeningen på eget initiativ lavet et arrangement, der både skal vise interesserede deres arbejdsplads og på samme tid samle penge ind til landsindsamlingen til Kræftens Bekæmpelse.

Fra klokken 09.00 i morges åbnede fabrikken op for, at man kunne komme på besøg og blandt andet se MillParts nyeste investeringer; virksomheden er godt eksempel på en virkelig topmoderne industrivirksomhed med udstrakt brug af robotteknologi og lignende.

Fra klokken 12.30 til 15.30 støttes det gode formål ved et udvalg af mad, drikke og forlystelser på fabrikken, blandt andet hoppeborg og pølsevogn.

Og fra klokken 12.30 til 15.00 er der sponsorløb, hvor medarbejdere og nærmeste familie går, løber eller cykler en rute på fem kilometer. Arrangørerne ser hellere end gerne, at der kommer tilskuere som kan heppe på og - meget gerne! - sponsere nogle af de aktive.

Medarbejderne har også samlet en masse sponsorgaver ind, og klokken 15.00, umiddelbart efter, at alle aktive i sponsorløbet er kommet i mål, holdes der lodtrækning og auktion på sponsorgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce