Ringkøbing IF

Mikkel Jakobsen forlænger med et halvt år

Mikkel Jakobsen har forlænget sin aftale med Ringkøbing IF, så han bliver frem til nytår. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IF har forlænget aftalen med offensivspilleren Mikkel Jakobsen frem til nytår.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har forlænget kontrakten med Mikkel Jakobsen, der som minimum tørner ud for Ringkøbing IF indtil udgangen af 2019.

Mikkel Jakobsen kom til RIF fra samarbejdsklubben FC Midtjylland i sommeren 2018, hvor han havde vundet det danske U19-mesterskab med klubben. Efter en kort indkøringsperiode har Mikkel Jakobsen været et af de sikreste navne på holdkortet, og derfor er klubben naturligvis meget glad for at holde på offensivspilleren.

- Det er en super forlængelse med en af vores rigtig spændende talenter. Mikkel har været stærk på vores højrekant, hvor han med sine tekniske færdigheder og fart har spillet en rigtig flot sæson. Mikkel er stadig en ung spiller, der har et stort udviklingspotentiale. Han skal blive mere kampafgørende med mål, ligesom han skal bygge på fysisk. Han har heldigvis mentaliteten til det, og der er ingen tvivl om, at han kommer videre en dag. Lige nu er det bedst for ham at blive i Ringkøbing, hvor han er i et rigtig godt miljø, siger RIFs cheftræner Nicolai Wael.

Selv er Mikkel Jakobsen også glad for at fortsætte i Ringkøbing IF det næste halve år.

- Det har jeg fordi, jeg har spillet de fleste kampe i denne sæson og føler, at jeg har været inde i en god udvikling. Jeg synes, vi har en rigtig god trup, og selv om vi måske endte lidt skidt i år, så tror jeg helt sikkert, det bliver bedre til næste sæson – især hvis der kommer et par forstærkninger til truppen, forklarer Mikkel Jakobsen, der har spillet 32 kampe og scoret tre gange.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Inden ny serie: Anders Aggers interview med 12-årig går viralt i Mellemøsten

Klumme

Den dag, Munk knækkede farvekoden: Drengebørn skal da have lyserødt tøj på

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Hvide Sande

Stræk og bøj: Strandfitness giver en god start på dagen

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Danmark For abonnenter

Notre Dame var meget tættere på at styrte sammen, end folk almindeligvis ved

Videbæk

Vin og vejr: Lokal vinavler er foreløbig rigtig godt tilfreds med den danske sommer

Sommerland

Forundringens Have udfordrer sanserne: Smid skoene, luk øjnene, spis ukrudt og gå ind i en livmoder

Annonce