Annonce
Ringkøbing IF

Mikkel Jakobsen forlænger med et halvt år

Mikkel Jakobsen har forlænget sin aftale med Ringkøbing IF, så han bliver frem til nytår. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IF har forlænget aftalen med offensivspilleren Mikkel Jakobsen frem til nytår.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har forlænget kontrakten med Mikkel Jakobsen, der som minimum tørner ud for Ringkøbing IF indtil udgangen af 2019.

Mikkel Jakobsen kom til RIF fra samarbejdsklubben FC Midtjylland i sommeren 2018, hvor han havde vundet det danske U19-mesterskab med klubben. Efter en kort indkøringsperiode har Mikkel Jakobsen været et af de sikreste navne på holdkortet, og derfor er klubben naturligvis meget glad for at holde på offensivspilleren.

- Det er en super forlængelse med en af vores rigtig spændende talenter. Mikkel har været stærk på vores højrekant, hvor han med sine tekniske færdigheder og fart har spillet en rigtig flot sæson. Mikkel er stadig en ung spiller, der har et stort udviklingspotentiale. Han skal blive mere kampafgørende med mål, ligesom han skal bygge på fysisk. Han har heldigvis mentaliteten til det, og der er ingen tvivl om, at han kommer videre en dag. Lige nu er det bedst for ham at blive i Ringkøbing, hvor han er i et rigtig godt miljø, siger RIFs cheftræner Nicolai Wael.

Selv er Mikkel Jakobsen også glad for at fortsætte i Ringkøbing IF det næste halve år.

- Det har jeg fordi, jeg har spillet de fleste kampe i denne sæson og føler, at jeg har været inde i en god udvikling. Jeg synes, vi har en rigtig god trup, og selv om vi måske endte lidt skidt i år, så tror jeg helt sikkert, det bliver bedre til næste sæson – især hvis der kommer et par forstærkninger til truppen, forklarer Mikkel Jakobsen, der har spillet 32 kampe og scoret tre gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Saferoad gør byrummet sikkert

Leder For abonnenter

Samskabelse er vejen frem i rundkørslen

Vi kommer ikke uden om det … Det offentlige har ikke råd til at betale for alle de ønsker, borgerne har til forbedringer og forskønnelser af vore fælles omgivelser. Men så er det jo godt, når borgerne kan tage sagen i egen hånd … Tag bare rundkørslen i Astrup ved Femvejen lige uden for byen; af lokale kaldt "Danmarks grimmeste" af slagsen. Om det passer, vil være et oplagt emne til en rundbordsdiskussion. Men køn var den i alt fald ikke, overgroet som den var med ukrudt. Kommunen havde dog ikke pengene til at gøre noget ved den. Men så tog folk i Astrup sagen i egen hånd. En flok frivillige påtog sig opgaven med at omdanne den til "Danmarks smukkeste rundkørsel". Det skete ved, at folk lagde kræfterne sammen: Per Kjær, der driver maskinstationen, stillede maskine til rådighed. Landmand Vagn Lindy Petersen i Skjern havde noget jord til at ligge efter en staldudvidelse, som kunne bruges, så onsdag blev der flyttet 400 kubikmeter jord. Svæveflyvepladsen i Ejstrup bidrog med et træ, som Kristian Ahle selv gravede op. Nu mangler de frivillige bare at få plantet rododendron i fem farver, så er "Femvejens Andels Rundkørsel", som den - måske ikke helt mundret - er kommet til at hedde, klar til at springe ud det kommende forår i al sin glans. Det hører med til historien, at rododendronerne selvfølgelig udbydes på andele, og at anlægsgartner Ole Christensen står for indkøb af planterne. Kommunens rolle i hele historien har i dette tilfælde været lydhørhed over for de lokale ønsker, og hurtig tilladelse til, at de frivillige kunne gå i gang. I andre tilfælde ser man i stigende grad, at der er tale om egentlig samskabelse; altså at kommunen og lokalsamfundene i fællesskab bidrager til at løse opgaver, som kommunen ikke har råd til alene at løse - for eksempel etablering af cykelstier. Man kan selvfølgelig mene, at opgaverne bør betales fuldt ud af kommunen. Men ofte vil det være ensbetydende med, at de ikke løses - eller i bedste fald først om mange år - og så er det da bedre, at parterne i fælles forståelse skaber noget sammen. Ellers havde Astrup næppe været på vej til at få "Danmarks smukkeste rundkørsel".

Annonce