Annonce
Debat

Midttrafik er Bad News for os borgere, for klimaet og for sig selv

Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Læserbrev: Siden december 2020 ville jeg ønske, at ændringer og ændringsforslag fra Midttrafik var Fake News, men det har desværre vist sig at være Bad News i stedet.

Den 13. december 2020 overtog Midttrafik og Midtjyske Jernbaner togstrækningen fra Holstebro til Skjern. Jeg pendler fra Ringkøbing til mit job på Esbjerg Sygehus og skifter til Arriva-tog i Skjern. Det har givet mig 45 minutter ekstra i rejsetid dagligt, efter Midttrafik har overtaget. Så jeg overvejer, om jeg skal finde en anden løsning end offentlig transport.

Nu foreslår Midttrafik, at bus 952X fra Ringkøbing til Århus skal nedlægges. Det medfører en stor forringelse af ruten og gør det endnu vanskeligere at bo i Vestjylland, hvis man bruger offentlig transport.

Og min mor på 82 år, der bor i Århus, hun nægter at tage bussen, hvis hun skal skifte bus på strækningen, da meget kan gå galt! Desuden vil mine to drenge og deres kærester, der bor og læser i Århus, nok vælge GoMore eller tage toget i stedet for den bøvlede tur med bussen, som Midttrafik lægger op til, hvis bus 952X nedlægges.


Midttrafik er Bad News for os borgere i Vestjylland med deres kraftige forringelser af den offentlige transport.


Så Midttrafik er Bad News for os borgere i Vestjylland med deres kraftige forringelser af den offentlige transport. Men spørgsmålet er, om de ikke i lige så høj grad er Bad News for sig selv, med mindre de er i gang med at nedlægge sig selv. I hvert tilfælde står de til at miste fem passagerer fra min familie – og mon ikke der også er mange andre, der vil se efter andre muligheder end Midttrafiks tilbud?

Og den mest nærliggende anden mulighed er desværre at tage bilen, så derfor er Midttrafik i høj grad også Bad News for klimaet i “Naturens Rige”!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce