Annonce
Vestjylland

Michelle er vendt hjem: Skal træne fodbold-kvinder

Michelle Madsen vender tilbage til Lemvig, hvor hun i den kommende sæson skal være spillende assistenttræner for Lemvig GF's kvindehold i jyllandsserien. Foto: Morten Stricker
Hun har prøvet kræfter med ungdomslandshold og ligafodbold og blevet dansk mester og pokalvinder. Nu vender 29-årige Michelle Madsen tilbage til Lemvig, hvor hun skal være assistenttræner i Lemvig GF
Annonce

Lemvig: Det er erfaring fra både 3F-ligaen og ungdomslandshold, der kommer til at stå for træningen af fodboldkvinderne i Lemvig GF i den kommende sæson.

29-årige Michelle Madsen har nemlig sagt ja til at være spillende assistenttræner for holdet, der i den netop overståede sæson har spillet i jyllandsserien.

- Jeg er ikke færdig med at spille fodbold, selv om jeg for et par måneder siden blev mor til Klara. Jeg synes stadig, der er nogle gode år i mig som spiller, og så elsker jeg stadig at spille fodbold, siger Michelle Madsen, der har en kandidatgrad i idræt.

Det er et rutineret navn, der nu vender tilbage til Lemvig. Som 17-årig var hun med det danske U17-landshold, der spillede VM i New Zealand og efter tiden i Lemvig GF, hvor hun var en del af et særdeles talentfuld kuld, gik turen via Team Viborg og Fortuna Hjørring til Ballerup-Skovlunde, som var den seneste klub, hun repræsenterede i 3F-kvindeligaen.


Så skal jeg indstille mig på, at det bliver på et lidt andet niveau, end jeg tidligere har været vant til

Michelle Madsen, kommende assistenttræner, Lemvig GF


Hun nåede i alt 31 landskampe for henholdsvis U17- og U19-landsholdene i sin karriere, der også bød to danske mesterskaber og en pokaltitel som seniorspiller.

Annonce

Stadig megafedt at spille

Selv om hun nu træder et skridt tilbage, så er det stadig glæden ved at spille fodbold, der trækker i hende.

- Det er megafedt at spille fodbold, og det bliver hyggeligt at komme ud at spille igen. Så skal jeg indstille mig på, at det bliver på et lidt andet niveau, end jeg tidligere har været vant til, og det bliver nok en udfordring i begyndelsen.  Men det skal jeg nok vænne mig til, siger Michelle Madsen, der også er i gang med en A-træneruddannelse under Dansk Boldspil-Union.

I denne sæson blev det til en femteplads i jyllandsserien for Lemvig GF's kvinder, men om det skal blive til mere i den kommende sæson, ved Michelle Madsen endnu ikke.

- Det afhænger af, hvordan de øvrige spilleres niveau er, og hvilke intentioner og ambitioner, de har. Hvis det skal være et hyggehold, vil det være fint med mig, men hvis de gerne vil højere op i rækkerne og vi måske kan lokke flere til, vil det også være fint, siger hun.

Carsten Løager, der er stadioninspektør i Lemvig GF og nuværende træner for jyllandsserieholdet, glæder sig over, at det er lykkedes at få Michelle Madsen i en trænerrolle i klubben.

- Det bliver et godt løft for både pige- og kvindefodbolden, selv om det i første omgang er seniorholdet, der drager den største fordel. Men på sigt er det vores intention og målsætning, at vi skal have hold i alle årgange på pigesiden i Lemvig GF, siger Carsten Løager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce