Annonce
Ringkøbing Håndbold

Michelle Brandstrup: Vi kan godt lide at gøre det lidt nervepirrende midt i anden halvleg

Rikke Jochumsen spillede en fantastisk kamp i begge ender af banen for Ringkøbing Håndbold i topkampen mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Søren Palmelund
Ringkøbing Håndbold vandt topkampen mod TMS Ringsted ganske sikkert. En stribe store afbrændere gjorde, kampen ikke blev lukket tidligt i anden halvleg.
Annonce

Ringkøbing: Føring på 18-12. Fuld kontrol. Tingene så rigtig godt ud for Ringkøbing Håndbold i starten af anden halvleg.

Men så forsvandt effektiviteten. Store chancer blev brændt - af flere forskellige spillere - og fem mål på stribe til Ringsted skabte ny spænding i kampen.

- Vi kan godt lide at gøre det lidt nervepirrende i midten af anden halvleg, sagde Michelle Brandstrup med et stort smil efter kampen.

Når hun skulle være ærlig, var hun selvfølgelig træt af, at Ringkøbing mistede grebet.

- Vi spillede jo godt på det tidspunkt, så det var helt unødvendigt. Heldigvis spillede vi bare videre som aftalt, og så kom målene igen, fortalte Michelle Brandstrup.

Marigona Hajdari sørgede for føring på 19-17, og topscorer Alberte Simonsen øgede til 20-17. Resten af kampen var Ringkøbing aldrig foran med mindre end to mål.

Ringsted var en hård nød at knække. Gæsterne førte så sent som 9-8 på to mål i overtal. De havde haft held til at løbe kontra og score på hurtig midte nogle gange. Men resten af første halvleg kørte de trætte, og ved pausen førte Ringkøbing 14-10.

Det var Ringkøbings fysisk stærke og dejligt aggressive forsvar, der sled Ringsted op. Ringsted løb tør for kræfter og idéer, og det hele endte med en sikker sejr på 28-23.

- Jeg synes, vi spillede super i forsvaret. Kun når vi blev lidt utålmodige, fik Ringsted lette mål. Vi fik bremset de spillere, vi gerne ville bremse. Den her sejr betyder meget for os, fortalte Michelle Brandstrup.

1. division damer

Ringkøbing Håndbold-TMS Ringsted 28-23 (14-10)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Alberte Simonsen 6, Camilla Faartoft 5 (3), Michelle Brandstrup 4, Rikke Jochumsen 4, Jane Mejlvang 3, Nanna Hinnerfeldt 2, Marigona Hajdari 2 og Marie-Louise Sundgaard 2.

Målscorere TMS Ringsted: Charlotte Bisser 7, Louise Hansen 5, Louise Lindeløv 3, Natascha Wollesen 3, Sylvie Gamys 2, Laura Bjaldby 1, Kathrine Thomsen 1 og Anne Lundbye 1.

Straffekast: Ringkøbing 3 (3 mål), Ringsted 2 (0 mål).

Udvisninger: Ringkøbing en, Ringsted en.

Tilskuere: Ingen i Green Sports Arena.

Træner Jesper Holmris var godt tilfreds.

- To point og et godt rygstød til de næste kampe, hvor af flere er ganske svære, sagde Jesper Holmris med tanke på udekampe i Hadsten, Bjerringbro og Aabenraa.

Han mente, Ringkøbing var klart bedre end Ringsted.

- Også bedre end 28-23 tyder på. Vi skulle jo have lukket kampen meget før. Men nej hvor vi brændte. Nu er det fjerde kamp i træk, vi nærmest gør modstandernes målvogter til deres bedste spiller. Det dur ikke. Afslutningerne skal være bedre i mange situationer, fortalte Jesper Holmris.

Ringkøbing Håndbolds næste opgave er en svær udekamp mod Hadsten på fredag.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Annonce