Sport

Michelle Brandstrup har brækket en tommeltot

Michelle Brandstrup spillede mere end en halvleg i Aalborg med en brækket tommeltot. Nu arbejdes der på at få lavet en skinne til hånden, så den rutinerede bagspiller måske kan spille med i forsvaret i de to næste vigtige bundkampe. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Uheldene fortsætter med at vælte ned over Ringkøbing Håndbold. Efter kampen mod EH Aalborg har det nemlig vist sig, at Michelle Brandstrup har brækket tommelfingeren på venstre hånd.

Ringkøbing: Én ulykke kommer sjældent alene.

Det ordsprog kan man virkelig tale med om i Ringkøbing Håndbold, der har haft en stribe ulykker i denne sæson.

Desværre fortsætter det med uformindsket styrke.

For efter Ida Lagerbons ankelskade under opvarmning før kampen ude mod EH Aalborg troede man ikke, det kunne blive værre. I forvejen er Jane Mejlvang og Stine Baun Eriksen ude med langvarige skader i bagkæden, målvogter Ida Vium er ude med hjernerystelse, Jenny Carlson har en kronisk tarmsygdom, og gennem sæsonen har der været ankelskader, brækket hånd, knæskade og meget mere.

Men jo. Det kunne blive værre.

Efter kampen mod Aalborg viste det sig nemlig, at Michelle Brandstrup spillede mere end en halvleg med en brækket tommeltot på venstre hånd.

- Utroligt. Utroligt at Michelle kunne spille videre, og utroligt vi skulle løbe ind i endnu en slem skade. Vi er vanvittigt hårdt ramt i den bagkæde, fortæller træner Mads Brandt.

Skader kommer altid ubelejligt. For Ringkøbing er det nærmest grotesk. Fredag aften venter en vigtig bundkamp hjemme mod Skanderborg, og onsdag næste uge en mindst lige så vigtig bundkamp ude mod Ajax København.

- Derfor arbejder vi vildt hårdt i forsøget på at lave mirakler, fortæller Mads Brandt.

Ét mirakel vil være at få Ida Lagerbon i stand til at spille.

- Fredag er tvivlsomt men så i det mindste til kampen mod Ajax. Vi behandler på hende tre gange dagligt. Ultralyd, laser, vakuum, nedkøling. Alt muligt. Vi har lejet en speciel maskine i Vejle, og hun får behandlinger både i Fredericia, hvor hun bor, og selvfølgelig her i Ringkøbing, fortæller Mads Brandt.

Også Michelle Brandstrup arbejdes der hårdt med.

- Vi forsøger at få lavet en specialskinne til hendes hånd, så Michelle i det mindste kan være med i forsvaret. I angrebet bliver det nok ikke muligt, for det er på skudarmen, hendes tommeltot er brækket, siger Mads Brandt, der sammen med assistent Mads Krogslund virkelig skal lægge hovederne i blød for at finde en brugbar plan til de næste to kampe.

Ida Lagerbon behandles flere gange dagligt for den ankelskade, hun fik i Aalborg, for Ringkøbing Håndbold vil gøre alt for at forsøge at få topscoreren med i de to næste bundkampe. Arkivfoto: Mads Dalegaard
0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden