Annonce
Ringkøbing Håndbold

Michelle Brandstrup: Det var det fedeste der kunne ske

Michelle Brandstrup havde god grund til at juble. Hun spillede en stor kamp i begge ender af banen, og hun blev kampens topscorer med syv mål. Foto: Mads Dalegaard
Michelle Brandstrup var meget tilfreds med, at Ringkøbing Håndbold kunne vise så højt niveau i så vigtig en kamp, som Ringkøbing gjorde i sejren over Vendsyssel.
Annonce

Ringkøbing: - Det var det fedeste der kunne ske.

Ringkøbing Håndbolds topscorer Michelle Brandstrup kunne slet ikke skjule sin glæde over de to point til Ringkøbing.

- Nej for det her er en sejr, vi alle kan være stolte af. Alle meldte jo ind, når de var på banen. Alle, fortsatte Michelle Brandstrup.

Hun pegede på defensiven som klart afgørende for, at Ringkøbing vandt.

- Da vi kom foran 6-0, så var det som om, vi rent mentalt vidste, at det her var vi godt nok tæt på at have afgjort meget tidligt. Og det kom til at passe. For i dag var vi bedre til at være foran, end vi så ofte har været det. Vi var cool. Vi lod os aldrig slå ud af kurs. Vi holdt os til det planlagte. Vi havde snakket meget om vores paradespil. Det lykkedes langt bedre, end man kunne forestille sig. Jeg tror aldrig, jeg har haft så mange parader i forsvaret, som jeg havde i dag, og generelt havde vi bare vildt mange. Så da vi gik til pause med 16-6, så var alle klar over, at kunne vi holde koncentrationen, så kunne det ikke gå galt, fortalte Michelle Brandstrup.

Veteranen følte presset på Ringkøbing før kampen. For havde Ringkøbing tabt, havde det været meget usandsynligt, at Ringkøbing ville være i stand til at snuppe førstepladsen og dermed direkte oprykning. Det er nu igen en meget reel mulighed.

- Det var afgørende, at vi kunne vise så højt niveau i en så svær kamp, som vi gjorde i dag. Det giver bare en tro på at det her godt kan lade sig gøre. Der er mange kampe tilbage. Meget kan ske. Lige nu glæder jeg mig bare over, vi har spillet os helt tilbage i toppen, sagde Michelle Brandstrup.

Sanne Beck Hansen var en af de spillere, der udnyttede sin chance meget flot, da hun kom på banen i anden halvleg . Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce