Annonce
Ringkøbing Håndbold

Michelle Brandstrup: Det var det fedeste der kunne ske

Michelle Brandstrup havde god grund til at juble. Hun spillede en stor kamp i begge ender af banen, og hun blev kampens topscorer med syv mål. Foto: Mads Dalegaard
Michelle Brandstrup var meget tilfreds med, at Ringkøbing Håndbold kunne vise så højt niveau i så vigtig en kamp, som Ringkøbing gjorde i sejren over Vendsyssel.

Ringkøbing: - Det var det fedeste der kunne ske.

Ringkøbing Håndbolds topscorer Michelle Brandstrup kunne slet ikke skjule sin glæde over de to point til Ringkøbing.

- Nej for det her er en sejr, vi alle kan være stolte af. Alle meldte jo ind, når de var på banen. Alle, fortsatte Michelle Brandstrup.

Hun pegede på defensiven som klart afgørende for, at Ringkøbing vandt.

- Da vi kom foran 6-0, så var det som om, vi rent mentalt vidste, at det her var vi godt nok tæt på at have afgjort meget tidligt. Og det kom til at passe. For i dag var vi bedre til at være foran, end vi så ofte har været det. Vi var cool. Vi lod os aldrig slå ud af kurs. Vi holdt os til det planlagte. Vi havde snakket meget om vores paradespil. Det lykkedes langt bedre, end man kunne forestille sig. Jeg tror aldrig, jeg har haft så mange parader i forsvaret, som jeg havde i dag, og generelt havde vi bare vildt mange. Så da vi gik til pause med 16-6, så var alle klar over, at kunne vi holde koncentrationen, så kunne det ikke gå galt, fortalte Michelle Brandstrup.

Veteranen følte presset på Ringkøbing før kampen. For havde Ringkøbing tabt, havde det været meget usandsynligt, at Ringkøbing ville være i stand til at snuppe førstepladsen og dermed direkte oprykning. Det er nu igen en meget reel mulighed.

- Det var afgørende, at vi kunne vise så højt niveau i en så svær kamp, som vi gjorde i dag. Det giver bare en tro på at det her godt kan lade sig gøre. Der er mange kampe tilbage. Meget kan ske. Lige nu glæder jeg mig bare over, vi har spillet os helt tilbage i toppen, sagde Michelle Brandstrup.

Annonce
Sanne Beck Hansen var en af de spillere, der udnyttede sin chance meget flot, da hun kom på banen i anden halvleg . Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce