Annonce
Videbæk

Michelin-middag på Westergaards Hotel

Gourmet-middag på Westergaards. Hildigunn og Bent Graakjær får travlt med at dække op til mad-elskere, når stjernekokken Paul Cunningham og hans stab onsdag før påske vil tilberede en otte retters gourmet-middag på Westergaards Hotel.

Stjerne-kokken Paul Cunningham fra »The Paul« i Tivoli tilbereder otte retters gourmet-menu på Westergaards Hotel onsdag før påske.

Annonce

videbæk: Der findes ingen restauranter udenfor København med Michelin-stjerne, tegnet på den ypperste kogekunst. Men nu kommer en kok, hvis restaurant har en Michelin-stjerne til Westergaards Hotel i Videbæk for at tilberede en gourmet-menu for restaurantens gæster.

Det er Paul Cunningham, manden bag restauranten »The Paul« i Tivoli.

Onsdag før påske, den 19. marts står Paul Cunningham og tre af hans stjernekokke i køkkenet på Westergaards Hotel.

Det er to års arbejde med at få aftalen i stand, der nu er kronet med held for værtsparret Hildigunn og Bent Graakjær.

»Det bliver stort. Og sjovt,« siger Bent Graakjær, der tilføjer, at denne begivenhed er den hidtil største i parrets 11 år på Westergaards Hotel.

Otte retters menu
Mens Tivoli og »The Paul« er lukket for vinteren, gæster Paul Cunningham og hans kokkestab fem restauranter i provinsen i løbet af marts-april.

Det er restauranter i Odense, Sydals, Aalborg og Århus. Westergaards Hotel er den eneste restaurant i hele den vestlige del af Jylland, som er med på det, Paul Cunningham kalder »Gourmet on the road tour«.

»Vi er da meget beærede over, at de vil aflægge os et besøg,« siger Bent Graakjær med vestjysk beskedenhed.

Parret regner med, at der vil komme gæster fra hele Vest- og Midtjylland til de 40, maksimalt 60 pladser i restauranten.

Stjerne-menuen, der består af otte retter plus kaffe, vil - inklusive tilhørende vine - koste 1500 kroner pr. kuvert.

Lokal kontakt
At Westergaards Hotel overhovedet er kommet med på den fornemme liste over restauranter, som Paul Cunningham og hans team besøger, skyldes alene, at Bent Graakjær, der selv er kokkeuddannet, i mange år har kendt Morten Tønnesen, der er medejeren af »The Paul,« idet Morten Tønnesen stammer fra Herborg.

»Morten og Paul Cunningham var elever sammen på Søllerød Kro,« fortæller Bent Graakjær.

Westergaards Hotel planlægger nu et større reklamefremstød for at fortælle mad-elskere over hele Vest- og Midtjylland, at det nu bliver muligt at nyde en Michelin-middag i Videbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce