Annonce
Fodbold

Michael Marhauer Jørgensen scorede på sin første boldberøring efter indskiftning

Michael Marhauer Jørgensen behøvede kun få sekunder på banen, inden han med sin første boldberøring vippede bolden over Blåbjergs målmand til 1-1 for Ølstrup G&U. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ølstrup G&U spillede 1-1 ude mod topholdet Blåbjerg på mål af Michael Marhauer Jørgensen, men det ene point er for lidt, hvis Ølstrup skal nå andenpladsen i serie 2.

Blåbjerg: Blåbjerg kunne have sikret oprykning med en sejr. Ølstrup kunne have spillet sig op på andenpladsen med en sejr.

Men alt det kunne man ikke rigtig se, da de to hold mødtes søndag.

- Nej det blev i stedet en lidt mærkelig kamp. En kamp der ikke var meget fodbold i, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Blåbjerg satsede meget på lange bolde frem, hvor efter de forsøgte at lægge et pres højt på banen. Det tvang omvendt Ølstrup til selv at sparke mange lange bolde frem for at slippe ud af presset.

- Så der blev ikke skabt mange chancer. Og det så ud til at passe Blåbjerg udmærket med uafgjort. Som om de er tilfredse med at kunne rykke op næste weekend med en hjemmesejr over Skjern, fortalte Carsten Holm.

- Blåbjerg kom foran 1-0 på en ripost, efter målmand Martin Bigum Nørgaard havde pareret skud fra kanten af feltet.

Det var på lidt samme måde, Ølstrup udlignede lige før pausen.

- Vi havde lige sat Michael Marhauer Jørgensen på banen for Daniel Mogensen, der blødte ved munden efter frispar. Paw Bjørnkjær skød på mål, målmanden halvklarede, og på sin første boldberøring vippede Michael Marhauer Jørgensen fikst riposten over målmanden til 1-1. Utroligt, fortalte Carsten Holm.

Efter pausen stod Ølstrup solidt i defensiven. Blåbjerg kom ikke frem til noget, mens Daniel Mogensen havde et hovedstød, han burde have scoret på. Ellers skete der ikke meget, og uafgjort var helt ok.

Serie 2 pulje 21

Blåbjerg-Ølstrup 1-1

Mål: 28. minut: 1-0. 45. minut: 1-1 ved Michael Marhauer Jørgensen. Advarsler til Blåbjerg efter 45 og 67 minutter, rødt kort til Ølstrups Jeppe Christensen for advarsler efter 47 og 70 minutter. Ølstrup skiftede Michael Marhauer Jørgensen ind efter 44 minutter for en småskadet Daniel Mogensen, der kom ind efter pausen for Simon T. Jensen, der senere kom på banen igen, efter 63 minutter blev Niclas Jul afløst af Per Bak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce