Annonce
Fodbold

Michael Marhauer Jørgensen scorede på sin første boldberøring efter indskiftning

Michael Marhauer Jørgensen behøvede kun få sekunder på banen, inden han med sin første boldberøring vippede bolden over Blåbjergs målmand til 1-1 for Ølstrup G&U. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ølstrup G&U spillede 1-1 ude mod topholdet Blåbjerg på mål af Michael Marhauer Jørgensen, men det ene point er for lidt, hvis Ølstrup skal nå andenpladsen i serie 2.

Blåbjerg: Blåbjerg kunne have sikret oprykning med en sejr. Ølstrup kunne have spillet sig op på andenpladsen med en sejr.

Men alt det kunne man ikke rigtig se, da de to hold mødtes søndag.

- Nej det blev i stedet en lidt mærkelig kamp. En kamp der ikke var meget fodbold i, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Blåbjerg satsede meget på lange bolde frem, hvor efter de forsøgte at lægge et pres højt på banen. Det tvang omvendt Ølstrup til selv at sparke mange lange bolde frem for at slippe ud af presset.

- Så der blev ikke skabt mange chancer. Og det så ud til at passe Blåbjerg udmærket med uafgjort. Som om de er tilfredse med at kunne rykke op næste weekend med en hjemmesejr over Skjern, fortalte Carsten Holm.

- Blåbjerg kom foran 1-0 på en ripost, efter målmand Martin Bigum Nørgaard havde pareret skud fra kanten af feltet.

Det var på lidt samme måde, Ølstrup udlignede lige før pausen.

- Vi havde lige sat Michael Marhauer Jørgensen på banen for Daniel Mogensen, der blødte ved munden efter frispar. Paw Bjørnkjær skød på mål, målmanden halvklarede, og på sin første boldberøring vippede Michael Marhauer Jørgensen fikst riposten over målmanden til 1-1. Utroligt, fortalte Carsten Holm.

Efter pausen stod Ølstrup solidt i defensiven. Blåbjerg kom ikke frem til noget, mens Daniel Mogensen havde et hovedstød, han burde have scoret på. Ellers skete der ikke meget, og uafgjort var helt ok.

Serie 2 pulje 21

Blåbjerg-Ølstrup 1-1

Mål: 28. minut: 1-0. 45. minut: 1-1 ved Michael Marhauer Jørgensen. Advarsler til Blåbjerg efter 45 og 67 minutter, rødt kort til Ølstrups Jeppe Christensen for advarsler efter 47 og 70 minutter. Ølstrup skiftede Michael Marhauer Jørgensen ind efter 44 minutter for en småskadet Daniel Mogensen, der kom ind efter pausen for Simon T. Jensen, der senere kom på banen igen, efter 63 minutter blev Niclas Jul afløst af Per Bak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce