Annonce
Ringkøbing-Skjern

MG MidtVest-mandskaber kom på opgaveløb i byger, sol og blæst

MG MidtVests medlemmer var forleden samlet til et opgave løb, der både forgik i kraftige regnbyger og solskin. 34 mandskaber deltog i løbet. Privatfoto
34 mandskaber deltog forleden i MG MidtVest 135 kilometer opgaveløb i deres smukke veteranbiler. Det blev periodevis en temmelig våd oplevelse, men også med solskin før finalen på Røgind Kro.

Ringkøbing-Skjern: Heldigvis har de åbne modeller af den engelske bil MG som oftest kaleche, så kører og "co-driver" sad nogenlund i tørvejr. Det blev der brug for, da MG MidtVest forleden havde sat sine medlemmer i møde til et opgaveløb, der blev indledt med morgenkaffe i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. De 34 deltagende mandskaber måtte nemlig et par gange i løbet af den i alt 135 kilometer lange rute igennem adskillige kraftige byger. "En strålende oplevelse" som flere medlemmer bemærkede.

Efter en kort velkomst og briefing af den lokale løbsleder Carsten Thorgaard, trillede bilerne ud på en rute på 135 km Turen gik i første omgang gennem en del af Skjern by mod engene til Skaven strand, hvor anden opgave ventede deltagerne. Første opgave var løst inden starten. Herfra gik turen via Hemmet og Sdr. Vium til Ådum.

Annonce
Under tunge regnskyer men også med solstrejf skinnede MG'erne fra MG MidtVest om kamp med solen - men bemærk kalecherne er slået op - før man kørte ud på en 135 km lang rute. Privatfoto

Sol i Ringkøbing

Mens deltagerne ventede på at komme til eksamensbordet, kunne man besigtige den store samling af biler, jukebokse og meget andet, som Martin Andersen gennem årene har samlet, han havde nemlig med stor velvilje stillet lokaler til rådighed for MG folket. Ved bordet skulle deltagerne artsbestemme nummerplader.

Herfra videre ud i landskabet til Bundsbæk Mølle, som var tiltænkt frokostpause. Vejrguderne viste sig imidlertid fra deres værste side på det tidspunkt, så deltagerne blev ret hurtigt sendt videre mod næste destination, som var placeret ved Danmarks flymuseum i Stauning.

Ringkøbing blev indtaget i godt vejr og solen strålede over rådhuspladsen. Fremme på Røgind Kro blev de tre vinderhold - Odder, Broby og Rudkøbing hædret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];