Annonce
Ringkøbing IF

Mere end 40 års frivilligt arbejde: Ringkøbing IF har udnævnt to nye æresmedlemmer

Niels Kornberg til venstre er udnævnt til æresmedlem i Ringkøbing IF. Her står Niels Kornberg sammen med klubbens formand Peder Sørensen og diplomet som bevis på hæderen. Foto: Henrik Olesen
Niels Kornberg og Jens 'Fisker' Christensen blev begge både overraskede og stolte, da de tirsdag blev udnævnt til æresmedlem nummer otte og ni i Ringkøbing IFs mere end 120 år lange historie.

Ringkøbing: I Ringkøbing IFs mere end 120 årige historie har der været udnævnt syv æresmedlemmer. Tirsdag kom nummer otte og ni, da klubbens formand Peder Sørensen kunne afsløre, at Jens 'Fisker' Christensen og Niels Kornberg er de seneste nye i det fornemme selskab.

Det var ikke sådan, at de løb hylende og skrigende rundt i Ringkøbings gader, for sådan er Ringkøbing IF’s to nye æresmedlemmer ikke.

Men de var glade og stolte på den vestjyske måde, da Peder Sørensen overraskede Jens 'Fisker' Christensen og Niels Kornberg, som begge har leveret frivilligt arbejde i klubben i mere end 40 år.

Annonce

- Begge er de kæmpe mastodonter i vores lille klub, og på mange måder minder de også om hinanden – ydmyge, hårdtarbejdende og loyale. Vi skylder dem en kæmpe tak, og det er fuldt fortjent, at de nu er medlemmer af en lille og yderst eksklusiv skare af ikoner i klubbens historie, sagde Peder Sørensen.

Tirsdag er også dagen, hvor Tirsdagsholdet mødes, og her var Jens 'Fisker' Christensen selvfølgelig med, hvilket Niels Kornberg også skulle have været – dog blev han forhindret på grund af sit arbejde.

Et virkeligt stort skulderklap

Derfor måtte formand Peder Sørensen i første omgang rette sin hyldesttale mod Jens 'Fisker' Christensen, der egentlig regnede med, at opmærksomheden sigtede mod hele Tirsdagsholdet.

- Vi fik besked på, at der var mødepligt, så jeg vidste jo, at noget skulle ske, men jeg konkluderede, at det var Tirsdagsholdet, sagde Jens 'Fisker' Christensen, som derfor blev meget overrasket, da det gik op for ham, at han var udnævnt til æresmedlem.

Jens 'Fisker' Christensen til venstre blev meget overrasket, da han blev udnævnt som nyt æresmedlem i Ringkøbing IF efter mere end 45 års frivilligt arbejde i klubben. Foto: Henrik Olesen

- Det kom bag på mig, og det er virkelig et stort skulderklap at blive en del af et meget fornemt selskab. Det er dog vigtigt at nævne, at jeg får så meget tilbage, så frivilligt arbejde er langt fra envejs, lød det ydmygt fra Jens 'Fisker' Christensen.

Han er bevidst om, at modtagere af fine priser som regel giver en omgang, og det havde Jens 'Fisker' Christensen egentlig også intentioner om.

- Men der var en bane, der skulle kridtes op, så Tirsdagsholdet må have den øl til gode, sagde klubbens nye æresmedlem.

Annonce

Diplomet er allerede hængt op

- Jeg brændte dem af.

Sådan sagde Niels Kornberg om Tirsdagsholdets møde, som han ikke nåede alligevel, fordi der var arbejde at passe.

Det stoppede nu ikke Peder Sørensen, som i stedet fandt frem til Niels Kornberg for at overrække ham det synlige bevis på æresmedlemsskabet.

- Jeg blev meget overrasket, og det er en stor ære for mig at blive en del af en lille og prominent gruppe af fine RIF’ere, sagde Niels Kornberg, der i lighed med Jens 'Fisker' Christensen glædede sig på vestjysk over udnævnelsen.

Ringkøbing IFs æresmedlemmer

N. Schmidt Hindø

Svend Fastrup

Svend Nielsen

Gunnar Hindø

Åge ”Esbjerg” Jensen

Mogens Skaaning Madsen

Henning Bro

Jens 'Fisker' Christensen

Niels Kornberg

- Det er altid rart at blive påskønnet for sit arbejde, og jeg er meget glad og stolt, sagde Niels Kornberg, som beviste det ved at hænge sit diplom op med det samme.

Peder Sørensen mente, tiden var inde til udnævnelserne.

- Vi tager så mange ting for givet. En gang imellem skal man lige stoppe op og se, hvor mange fantastiske mennesker, der egentlig er omkring os i klubben. En kæmpe tak til dem begge – for alt det I har gjort, for alt det I fortsat gør for Ringkøbing IF – og vi priser os hver dag lykkelige over, at I er en uvurderlig del af vores klub, sagde Peder Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce