Annonce
Ringkøbing

Mere end 100 indsamlere fik 62.511 kroner i bøsserne til Røde Kors i Ringkøbing og omegn

Mange elever fra Ringkjøbing Gymnasium ydede en indsamlings-indsats. Det skyldes ikke mindst, at de tre gymnasieambassadører Sabina Dujso, Amalie Dohn Jensen og Nadja Raunow Andersen havde gjort et stort hvervearbejde. Privatfoto.
Annonce

RINGKØBING: Folk i Ringkøbing og omegn var i det gavmilde hjørne, da mere end 100 frivillige Røde Kors-indsamlere i søndags var ude med raslebøsserne.

Da indsamlingsleder Gitte Berg Jensen søndag aften kunne melde det endelige beløb ud til en gruppe spændte frivillige, blev der stor glæde og stolthed: Det var lykkedes at indsamle 62.511 kroner.

Gitte Berg Jensen er også glad for den store interesse for at blive indsamlere. Mere end 100 mødte søndag formiddag op på Ringkjøbing Gymnasium for at begynde deres rute.

- I år har vi haft ekstra mange elever fra Ringkjøbing Gymnasium og Ringkøbing Skole, der sammen med vores erfarne indsamlere sørgede for, at vi kunne dække hele Ringkøbing by. Vi er glade for, at der blev taget så godt imod vores indsamlere og taknemmelige for alle bidrag til Røde Kors Landsindsamling, siger Gitte Berg Jensen.

Pengene fra Røde Kors' landsindsamling skal blandt andet gå til at hjælpe udsatte børn i Danmark, krigsramte børn i Syrien og Yemen og familier i corona-ramte flygtningelejre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce