Annonce
Ringkøbing

Mens ny skolestruktur er undervejs: Sygdom tvinger skole til lederrokade

Ringkøbing Skole har grundet sygdom måttet finde en ny konstitueret leder. Valget er faldet på viceskoleleder Hans Jørn Jensen. Arkivfoto: Jørn Deleuran.
Annonce

Ringkøbing/Spjald: Viceskoleleder Hans Jørn Jensen er blevet konstitueret skoleleder siden 15. november på Ringkøbing Skole. Det sker efter, at skolelederen fra Spjald Skole, Helle Lundsgaard, der har fungeret som konstitueret skoleleder siden 1. oktober, har fået konstateret kræft.

Det fremgår af en mail, der er sendt til skolebestyrelsen på Ringkøbing Skole, hele personalet og alle forældrene. Der står blandt andet i mailen, der er sendt fra fagchef Flemming Nielsen:

"Desværre har Helle fået konstateret brystkræft og må på grund af kommende behandlingsforløb melde fra på opgaven i Ringkøbing."

I mail gør Hans Jørn Jensen det klart, at "hele skolens ledelse er indstillet på at føre skolen videre i samme ånd som hidtil".

Da det blev offentliggjort, at den tidligere skoleleder på Ringkøbing Skole, Peter Kold Jensen, havde opsagt sin stilling, skulle der findes en afløser. Da der samtidig snart stopper to ledere på Alkjærskolen, har børne- og familieudvalget besluttet at arbejde på at lægge de to skoler sammen. Sammenlægningen skal effektueres allerede fra næste skoleår, og derfor skulle man bruge en konstitueret leder til Ringkøbing Skole. Den nye leder vil tidligst kunne tiltræde 1. maj 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Planteavlselever er klar

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce