Annonce
Tarm

Mejeriet lokker med nye arrangementer ved vintertide

Søren Ryge Petersen er historiefortæller i særklasse. Pressebillede
Højskolesangaftener, foredrag med Søren Ryge, musikalske foredrag er nogle af de aktiviteter Mejeriet lokker med den kommende tid.

Tarm: Mejeriet i Tarm lokker i den kommende tid med en række aftenarrangementer. Allerede mandag 4. november er der højskolesangaften, hvor deltagerne kan synge fællessange under ledelse af Lise og Jørn Esbjerg.

Torsdag 7. november kommer Søren Ryge på besøg. Han fortæller historier fra Danmark Søren Ryge Petersen er historiefortæller i særklasse. I en menneskealder har han fastholdt folk foran skærmen. Søren Ryge fortæller om haven, naturligvis. Men også om landskaber i Norden og om de mennesker, der lever der.

Søren Ryge møder mennesker med respekt, interesse og oprigtighed. Han er aldrig ironisk, sarkastisk eller distancerende. Søren Ryge fortæller os om mennesker og deres hverdag, som de selv ser den.

Søren Ryge kan fortælle en historie. Han kan forfølge en associationsrække, og lytterne og seerne følger ham. Pludselig vender Søren Ryge tilbage til sin hovedhistorie. Vi trækker på smilebåndet over, at vi har ladet os forføre. Lørdag 9. november kan man så opleve "De Gale Hunde" i koncert i Mejeriet. Her er der mulighed for at lytte til masser af rytmisk kopimusik af blandt andet Bryan Adams, Elvis Presley, Michael Jackson og Nephew.

Mandag 11. november kl. 19.30 er det så tid for et musikalsk foredrag med Gary Snider, der blandt andet synger Leonard Cohen sange. Det musikalske foredrag er et led i Spil Dansk ugen. Det er også en forsmag på koncerten med Leonard Cohen Affair, som giver koncert i Mejeriet til foråret. Gary Snider har siden 2016 begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kontantløst samfund: En tur i biografen kostede samleren den bedste mønt - men pigen var køn

Annonce