Annonce
Leder

Mediehuset tilbyder 112-tjeneste for erhvervslivet

Vi skal stå sammen, hvis vi skal have så mange som muligt af vore virksomheder gennem corona-krisen uden alt for mange skrammer.


Corona-krisen betyder, at rigtig mange danskere er pressede. Mange er sendt hjem, fordi der ikke er noget at lave; mange frygter for deres job. Små som store virksomheder mangler indtjening, og her og nu kan fremtiden se ganske dyster ud.

Der er vedtaget forskellige hjælpepakker, som helt givet vil være en god livline for mange virksomheder og mange løndmodtagere. Men det er sin sag at navigere blandt disse pakker, og i det hele taget sin sag at finde brugbare veje ud af krisen.

Derfor introducerer Jysk Fynske Medier, som Dagbladet Ringkøbing-Skjern er en del af, nu en hjælpetjeneste for erhvervslivet; en hotline for det lokale erhvervsliv. Erhverv 112 kalder vi initiativet, hvor vi samler en vifte af specialister, der kan bistå med akut rådgivning og hjælp til de hundredvis af lokale butiksindehavere, håndværkere og andre virksomheder, der lige nu er "lagt i respirator".

Og det er et erfarent team vi har sat til at hjælpe, nemlig eksterne advokater, revisorer, virksomhedsrådgivere og finanseksperter. Sammen med medierådgivere, kommunikations-eksperter og redaktionelle medarbejdere fra Jysk Fynske Medier vil Erhverv 112 svare på spørgsmål og tilbyde rådgivning om de udfordringer, der lige nu fylder hos både erhvervsfolk og medarbejdere.

Du kan for eksempel trække på eksperter, der ved mere om e-handel, sociale medier og markedsføring end de fleste.

Hensigten er at samle de bedste ekspert-kræfter på tværs af landsdele og sammen finde inspirerende løsninger, så en god idé fra håndværkeren i Hedensted kan sættes i spil hos kollegaen i Hvide Sande.

Det er en tjeneste, hvor trængte selvstændige kan søge det gode råd i en presset periode. Og det sker kvit og frit.

Vi skal nemlig stå sammen, hvis vi skal have så mange som muligt af vore virksomheder gennem corona-krisen uden alt for mange skrammer.

Og lad mig gentage et budskab, som vi flere gange i den seneste tid har slået til lyd for på denne plads: Det er nu, du skal bruge dine penge lokalt, hvis du vil kunne kende din by igen efter krisen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Torsdagens coronatal: Indleder Kristi himmelfartsferien med meget få nye smittede

Annonce