Annonce
Erhverv

Medejer af Hee entreprise bliver ny formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Niels Hansen (tv) overlader nu posten i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland til Michael Nielsen, Hee Entreprise. Foto Dansk Byggeri.
Michael Nielsen, medejer af Hee Entreprise, overtager formandskabet i byggeriets regionale forening efter Niels Hansen.

HEE: Michael Nielsen, Hee Entreprise, overtager nu formandsposten for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland efter tømrermester Niels Hansen.

Niels Hansen har været formand i otte år, i det seneste år med Michael Nielsen som næstformand. Nu er det så Michael Nielsen, der kommer til at stå i spidsen for 514 håndværksvirksomheder i Midt- og Vestjylland.

Michael Nielsen driver til daglig Hee Entreprise sammen med Erling Madsen - han har været medejer siden 2007 - så han har stor erfaring om byggeriets vilkår.

Han er da heller ikke i tvivl om, hvad han vil satse på som formand. I en pressemeddelelse fra Dansk Byggeri udtaler han:

- Vi skal fortsætte med at prioritere områder som erhvervsvenlighed, lærepladser og erhvervsuddannelser, men den grønne dagsorden kommer også til at fylde en del. Det gælder både i forhold til at få kommuner og private til at energirenovere og bygge bæredygtigt, men også i forhold til at gøre byggepladser og byggematerialer mere bæredygtige, siger Michael Nielsen.

Han har også masser af roser til Niels Hansen:

- Han har gjort et stort arbejde i forhold til at skabe en god dialog, som har været med til at gøre Midt- og Vestjylland til et af de bedste steder i Danmark at drive virksomhed. Niels har også arbejdet meget for at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse.

Niels Hansen stopper ikke sit erhvervspolitiske arbejde, men fortsætter i bestyrelsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland som næstformand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce