Navne

Medarbejder hædret

Ulla Kristensen. Pressefoto

Ulla Kristensen blev i dag onsdag hædret for sin indsats, da hun modtog Villum Kann Rasmussen Prisen.

Skjern: Ulla Kristensen, der arbejder for virksomheden Velux A/S i Skjern, modtog onsdag den 23. januar hæder for sin indsats, da hun modtog Villum Kann Rasmussen Prisen.

Medarbejderfonden for VKR Gruppen uddeler hvert år Villum Kann Rasmussen Prisen til medarbejdere, der ud fra den enkeltes forudsætninger har ydet en exceptionel indsats, der er langt over det forventelige. Prismodtagerne vælges ud fra kvaliteter, der eksemplificerer Villum Kann Rasmussens Mønstervirksomhedsmålsætning; Særligt engagement og høj loyalitet, en stor og kvalitetsbetonet arbejdsindsats, iderigdom og handlekraft, hjælpsomhed i forhold til kolleger og smittende arbejdsglæde.

Prisen kan ikke søges; den indstilles af Medarbejderfondens lokale indstillingsudvalg.

I begrundelsen for at give prisen til Ulla Kristensen står der:

"Hun begyndte sin mangeårige karriere som teknisk assistent. I dag arbejder hun som teknisk projektleder i produktudviklingsafdelingen, Care & Cost. I alle sine jobfunktioner har hun bidraget med overblik, struktur og styr på tingene. Ulla Kristensen værdsættes for sin altid positive tilgang og sin evne til at formidle svære budskaber. Nye udfordringer tages op med en positiv indstilling, og hun går til små som store opgaver med samme ildhu."

Villum Kann Rasmussen var opfinder af Velux ovenlysvinduet og stifter af VKR Gruppen. I forhold til sine mange medarbejdere ønskede han at påskønne initiativ, hjælpsomhed, loyalitet og engagement, da han mente, at det ville være med til at gøre virksomheden særlig stærk og god.

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år

Navne

Skjern-præst blev Årets Teolog 2019