Annonce
Hvide Sande

Medaljeregn: Hvide Sande-atleter snuppede hele 36 medaljer ved mesterskab

Ane Katrine B. Madsen og Karoline Bjerg i flot hækkeløbsstil. Privatfoto

Hvide Sande: Ikke færre end 36 medaljer kom der med hjem, da 15 Hvide Sande KFUM atletikbørn søndag deltog i de nordvestjyske atletikmesterskaber i Viborg.

Flest medaljer fik klubben i stafetløb. Her vandt Mie Kirstine B. Madsen, Ditte Enevoldsen, Anne Bjerg, Ida Lodberg og Astrid Lodberg guld i 8-9 årsklassen, Ane Katrine B. Madsen, Nynne Degn, Eliza Nadjaka og Karoline Bjerg guld i 12-13 års klassen og Oliver Emborg, Anders Vejlgaard, Karl Emil Jensen og Signe Frederiksen sølv i drenge 12-13 år (det er tilladt at have en pige med på drengeholdet).

Næstbedste øvelse var højdespring, hvor de 8-9 årige besatte de fire første pladser: Mie Kirstine B. Madsen vandt og på en delt andenplads kom Anne Bjerg og Astrid Lodberg; Ditte Enevoldsen kom også over samme højde, men i andet forsøg. Oliver Emborg vandt sin gruppe og Karl Emil Jensen blev nr. 3. Hos piger 12-13 år blev Signe Frederiksen nr. 2, Ane Katrine B. Madsen blev nr. 3.

I længdespring og hækkeløb for piger 12-13 år besatte Hvide Sande KFUM de tre første pladser. Signe Frederiksen vandt begge øvelser i 60 m hæk, Karoline Bjerg blev nr. 2 i længdespring og nr. 3 i hækkeløb. Ane Katrine B. Madsen blev nr. 2 i hækkeløbet og Nynne Degn blev nr. 3 i længde.

Oliver Emborg blev nr 2 i 80 m hækkeløb, og han vandt diskoskast. Her blev Karl Emil Jensen nr. 3.

I pigernes diskoskast blev Signe Frederiksen nr. 1 og Karoline Bjerg nr. 3.

I spydkast blev Signe Frederiksen nr. 2 og Nynne Degn blev nr. 3.

I 800 m løb fik Anne Katrine B. Madsen 3. pladsen.

De 15 børn satte 32 personlige rekorder. Nu er der ikke flere udendørs stævner, men i december starter de indendørs stævner.

Annonce
Hele Hvide Sande-holdet med medaljer. Privatfoto
Oliver Lodberg i længdespring. Privatfoto
De fem Hvide Sande piger 8-9 år får medalje for stafetløb. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Danmarks flotteste hundelufter-park relanceres

Med Ringkøbing K har Ringkøbing fået et pragtfuldt naturområde, som spadserende, motionsløbere, hundeluftere og cyklister straks har taget til sig. Det er bare ærgerligt, at ingen gider bo der. For det er jo den sørgelige kendsgerning. Kun en enkelt pionér har indtil nu købt en bolig i det smukke område. Seneste forsøg på at få gang i boligsalget er også mislykkedes. Kort før sommerferien blev det besluttet at ændre status for en del af de kommende boliger. I stedet for boliger i to plan blev der nu givet plads til 32 ejerlejligheder i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Men status er, at efter fem måneder er der ikke solgt en eneste af de nye boliger. Ejendomsmæglerne satser dog på, at der kommer gang i salget, når det første hus med fire lejligheder står klar, og folk kan se, hvordan lejlighederne bliver - ikke mindst udsigten over naturbydelen og fjorden. Forhåbentlig får de ret. Ringkøbing K er et enestående tiltag, der skal vise, hvordan byen kan udnytte udviklingsmulighederne i den korte afstand mellem fjorden, naturen og byen til at udvikle "en mangfoldig og bæredygtig bydel med forskellige boligtyper og boligformer af høj kvalitet og med en tæt-lav bebyggelsesform, der supplerer de traditionelle parcelhusudstykninger", som der står på Naturbydelens hjemmeside. Men er problemet ikke, at der simpelthen ikke er nok mulige købere til de foreslåede boliger? De overlæger fra det kommende supersygehus i Gjødstrup, som Naturbydelens ophavsmænd og ophavskvinder forestillede sig pendle mellem Ringkøbing og Herning, har ikke vist interesse for at flytte vest på, og det samme gælder andre velbeslåede pendlere; det kan måske have noget med trafikforholdene på Rute 15 at gøre … Kendsgerningen er, at Ringkøbings befolkningstal stagnerer. Der bygges fortsat huse, men det er dels i etablerede boligområder, dels i de indre dele af byen, hvor folk køber gamle ejendomme, river dem ned og opfører nye. Det ser ud til, at folk simpelthen ønsker at bo tættere på Torvet. Til gengæld elsker ringkøbingenserne at motionere og lufte hund i Ringkøbing K. Og det er - trods alt - da heller ikke så ilde.

Ringkøbing

- En halv løsning: Sammenlægning af to Ringkøbing-skoler møder kritik

Annonce