Annonce
Sport

McIlroy hylder Tiger Woods inden årets anden major

Ezra Shaw/Ritzau Scanpix
Rory McIlroy er svært imponeret af den amerikanske golflegende Tiger Woods' sejr i US Masters i april.

Tiger Woods er tilbage på toppen af golfverdenen, efter at amerikaneren i april vandt årets første majorturnering, US Masters.

Sejren var Woods' første i en major siden 2008 og fuldendte et imponerende comeback af amerikaneren, der har døjet med alvorlige skader og problemer uden for golfbanen.

En af Woods' rivaler på banen, Rory McIlroy, er her lidt over en måned efter stadig imponeret over amerikanerens bedrift.

- Jeg tror stadig ikke helt, at folk forstår, hvad han gjorde i april, ved at komme tilbage efter alt det han har været igennem.

- Det er ufatteligt. Det kan diskuteres, om det er det største sportscomeback nogensinde, men ud fra hvad jeg har oplevet, og hvad han har sagt, når jeg har været i nærheden af ham, så er det utroligt at komme tilbage fra måske ikke at kunne spille igen til at vinde en major og være favorit i endnu en, siger McIlroy ifølge AP.

Han henviser til årets anden majorturnering, PGA Championship, der begynder torsdag.

Selv føler Woods sig godt tilpas, inden han indleder jagten på sin 16. majorsejr i karrieren.

- Jeg har det fantastisk. Det er fedt at være her. Det kommer til at være en lang uge, sådan som banen er sat op. Det kan godt ende med at blive en fantastisk turnering, siger den 43-årige amerikaneren ifølge AFP.

PGA Championship spilles i år på Bethpage Black-banen, der ligger i byen Farmingdale i delstaten New York.

Woods har gode minder fra netop den bane. I 2002 vandt han således US Open samme sted.

Danske Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard er også med i PGA Championship. Olesen deltager for syvende gang, mens Bjerregaard debuterer i den prestigefyldte turnering, der har en samlet præmiepulje, på hvad der svarer til lidt over 73 millioner kroner.

Lucas Bjerregaard starter sin første runde i turneringen torsdag klokken 14.24 dansk tid. Det samme gør Tiger Woods, men de to kommer ikke til at gå runden sammen.

Thorbjørn Olesen er sat til at slå sit første slag i turneringen klokken 18.43 dansk tid.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hvide Sande-fiskere reddet fra brændende kutter

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce