Annonce
Håndbold

Mathias Skræddergaard: Programmet passer fint til os lige nu

Mathias Skræddergaard glæder sig til næste uge, hvor Rækker Mølle Håndbold har en spændende pokalkamp tirsdag mod Skovbakken fra 1. division, og hvor de kan snuppe førstepladsen i 2. division med en sejr i Grindsted. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med en sikker sejr på 31-21 over Fredericia 2 fredag aften fik Rækker Mølle Håndbolds herrer en god optakt til næste uge, hvor de kan erobre førstepladsen med en sejr i Grindsted.

Rækker Mølle: Selvfølgelig var det vigtigt, at Rækker Mølle Håndbold fredag aften slog ligareserverne fra Fredericia. Men der var også en del fokus på samme aftens topopgør, hvor Grindsted hev en vigtig sejr hjem på 27-26 ude mod Faaborg.

- Jeg havde nok håbet lidt på Faaborg, men uanset hvad så kræver det jo, at vi selv slår Grindsted i næste runde på udebane, hvis vi skal rykke direkte op, sagde Rækker Mølles topscorer Mathias Skræddergaard.

Nu ligger Rækker Mølle på andenpladsen et enkelt point efter Grindsted, mens Faaborg er nummer tre hele tre point efter Rækker Mølle.

- Vi skal kun kigge på os selv. Nu har vi det i egne hænder, fordi vi selv gjorde arbejdet færdigt i dag. Det var en kamp, jeg var lidt nervøs for. Vi plejer at have det lidt svært mod Fredericia, men i dag havde vi meget godt styr på det, fortalte Mathias Skræddergaard.

Rækker Mølle satte sig på kampen fra start. Forsvaret var godt, Morten Ronald stod fantastisk - han reddede tre straffekast før pausen - og kontrafasen var pænt skarp. Det gav føring på 6-1 og 16-10 ved pausen i en kamp med meget højt tempo. Også lidt for højt nogle gange, hvilket kostede fejl af begge hold.

Efter pausen skulle Rækker Mølle bare holde fast. Det gjorde de uden problemer.

- Godkendt. Alle kom i spil, og det gav den sejr, der gør, vi stadig selv kan afgøre det, sagde træner Rasmus Hansen.

På tirsdag spiller Rækker Mølle pokalkamp hjemme mod Skovbakken, der ligger nummer tre i 1. division.

- Perfekt. En god kamp for os at blive testet på, og det er den rigtige forberedelse før kampen mod Grindsted. En spændende uge venter, sagde Mathias Skræddergaard.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-Fredericia 2 31-21

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Skræddergaard 6, Nicklas Hammer 5, Simon Madsen 5, Hans Chr. Fangel 4, Mathias Hedegaard 3, Mathias Hejsel 3, Kristian Hedall 2, Tobias Simonsen 1, Lasse Kirkeby 1 og Christian Jespersen 1. Straffekast. Rækker Mølle 0, Fredericia 4 (1 mål). Udvisninger: Tre til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce