Annonce
Skjern

Mathias Gidsel på lynvisit i Skjern: Vendte tommelen op for stort grafftiportræt af - ja, Mathias Gidsel selv

VM-vinderen Mathias Gidsel var et smut forbi hjembyen Skjern, hvor der blev tid til at se det portræt, som Jonas Madsen har lavet. Privatfoto

Skjern: Han var imponeret.

Alt tyder tyder på, at hele Danmarks håndboldhelt Mathias Gidsel er godt tilfreds med det fem kvadratmeter store graffiti-portræt af ham i Streetparken i Skjern.

Søndag eftermiddag lagde han vejen forbi sin hjemby og det nye kunstværk. Og det fik rosende ord med på vejen fra den 22-årige vestjyde.

- Han var meget imponeret over maleriet og detaljegraden i det, fortæller graffitikunstner Jonas Madsen, som er manden bag portrættet.

Madsen har tidligere malet store afdøde danske stjerner, men mener, at man også skal huske at hylde de levende. Derfor fattede han spraydåserne, da Skjern-drengen Mathias Gidsel tidligere på året var med til at vinde VM-guld til Danmark og fik sit helt store personlige gennembrud som håndboldlandsholdsspiller.

Mathias mor, Helle Gidsel, har for længst godkendt maleriet som vellignende, men søndag fik hovedpersonen altså selv fik lejlighed til at opleve sig selv i stort format.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset i Stauning

Annonce