Annonce
Ringkøbing

Matas flytter sammen

Kirsten From når at arbejde næsten 39 år i Matas-lokalerne i Algade, men til april åbner en ny og større Matas-butik på Torvet i Ringkøbing. Arkivfoto

Butikkerne i Algade og Nygade lukker - så åbner Matas større butik i gamle Nordea-lokaler

Ringkøbing: Butikschefen for de to Matas-butikker i Algade og Nygade, Kirsten From, glæder sig til at flytte butikkerne sammen på Torvet i Ringkøbing.

- Samtidig må jeg da sige, at det bliver lidt vemodigt at skulle flytte fra lokalerne her på Algade, hvor jeg har været i 38,5 år, fortæller Kirsten From.

Hun er selv udlært i butikken i Algade, blev butikschef for godt fire år siden, mens hun for godt et år siden også blev butikschef for butikken i Nygade.

Medarbejderne blev orienteret i sidste uge og der er endnu ikke helt sat dato på, hvornår åbningen af den nye Matasbutik finder sted, men sandsynligvis i starten af april til næste år.

Der er 12 ansatte i de to butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce