Annonce
Hvide Sande

Masser af vandsport i weekenden: På søndag kan du padle gennem slusen i Hvide Sande

Om himlen bliver så blå og indbydende i weekenden er usikkert, men sikkert er det, at vandsportsfestivalen Waterz Days ruller ind over Hvide Sande-området. Arkivfoto: Morten Pape
Når der i weekenden afvikles Waterz Days i og omkring Hvide Sande, bliver det blandt andet muligt at vise sine evner i disciplinen stand up paddle.
Annonce

Hvide Sande: Der er flotte medaljer og vigtige DM-point på spil, når vandsportsfestivalen Waterz Days i weekenden ruller ind over Hvide Sande-området, men mindre ambitiøse vandhunde kan også sagtens tage del i løjerne.

Det gælder eksempelvis søndag 6. september, hvor arrangørerne byder på 'SUP The Harbour,' der dækker over en unik tur for folk med lyst til stand up paddling:

- Vi tager en helt fantastisk tur gennem havnen i Hvide Sande og gennem slusen. Den tur kan man kun få lov til at tage én gang om året - ved Waterz. Og det er et populært punkt på programmet hos både lokale og tilrejsende surfere, siger projektleder på vandsportsfestivalen, Katrine Kock Frandsen.

Søndagens tur starter ved Dækmolevej/Vestergade, hvorfra der i samlet flok sejles frem til slusen. Her bliver deltagerne lukket igennem af havnevagten og fortsætter turen ud til Westwind Nord.

Det bliver også muligt at tage turen den modsatte vej. Begge steder går starten klokken 11:

- Man skal tilmelde sig på Waterz' hjemmeside for, at vi kan styre deltagerantallet, tilføjer Katrine Kock Frandsen.

Annonce

Livreddere i hård dyst

Det omfattende program ved Waterz Days byder blandt andet også på DM i stand up paddle, kitesurfing, dyst i fire discipliner blandt nogle af landets bedste livreddere og vindsurfing.


Vi holder øje og vil guide vores gæster på bedste måde således, at alle kan få en rigtig god dag ude i vores skønne natur.

Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz


Publikum kan roligt tage til Hvide Sande og overvære aktiviterne, understreger Katrine Kock Frandsen:

- De enkelte forbund, der arrangerer de forskellige DM-aktiviteter, har fuldstændig styr på afviklingen. De har alle afviklet arrangementer under den nuværende situation, og myndighedernes anvisninger bliver fulgt fuldt ud, siger hun.

Katrine Kock Frandsen påpeger videre, at også Waterz' egen organisation er på vagt:

- Vi holder øje og vil guide vores gæster på bedste måde således, at alle kan få en rigtig god dag ude i vores skønne natur - med vind i håret, masser af frisk luft og gode oplevelser på vandet, lyder det fra projektlederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce