Annonce
Skjern

Maskinforretning køber 8.800 kvadratmeter - 2.400 kvadratmeter stor udstilling

Skjern Maskinforretning har købt naboejendommen og indretter en indendørs maskinudstilling. PR-foto
Maskinforretning har købt naboejendommen, de tidligere Herborg Maskinfabrik-bygninger, og etablerer en indendørs maskinudstilling på 2.400 kvadratmeter.

Skjern: Ved at opkøbe nabogrunden, Industrivej 11, får Skjern Maskinforretning nu mulighed for at etablere en helt ny indendørs maskinudstilling på 2.400 kvadratmeter.

Det har i længere tid været et stort ønske for forretningen, at de store landbrugsmaskiner kunne stå indenfor, så de præsenterer sig bedre, når kunder og andre interesserede skal rundt og se dem.

Bygningerne har tidligere tilhørt Herborg Maskinfabrik, og der er over 8.800 kvadratmeter under tag. I disse dage arbejdes der hårdt på at renovere den første hal.

- Vi glæder os til at åbne op for den nye hal, når vi holder vores årlige åbent hus 7. februar, fortæller ejeren af Skjern Maskinforretning, Kaj D. Pedersen.

Ejendomskøbet giver også Skjern Maskinforretning en tiltrængt mulighed for at udvide værkstedet med 1.000 kvadratmeter, oplyser Kaj D. Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce