Annonce
Danmark

Martin gik og ryddede op i sin bar: Så kom politiet

Martin Bæk Rasmussen, sportsbar Plan B Langeskov Centret, Kerteminde
Bedst medens Martin Bæk Rasmussen gik og ryddede op i sin bar i Langeskov Centret, kom politiet på besøg. Nogen havde anmeldt ham, fordi de troede, baren var åben.
Annonce

Langeskov: - Der var åbenbart nogle, der fik ondt i røven og ringede til politiet. Det er ikke første gang, jeg har oplevet det, og det bliver nok heller ikke sidste, lyder det fra Martin Bæk Rasmussen, indehaveren af sportsbaren Plan B i Langeskov Centret.

Han gik forleden og ryddede op i sin bar. Og for at få arbejdet til at glide lidt lettere havde han tændt for musikanlægget. Så der var både lys og musik, og det fik altså en eller anden til at ringe til politiet og melde barejeren for at overtræde corona-reglerne.


Næste gang, der er nogen, der ser mig være til stede i gang med at foretage mig noget, så prøv lige at tag i døren og mærk, om den er låst eller ej.

Marton Bæk Rasmussen, ejer af sportsbar Plan B


- Jeg har blandt andet været i gang med at tage de fodboldtrøjer ned, vi har hængende i loftet. De kunne godt trænge til at blive vasket, og det er da oplagt at gøre nu, hvor baren er lukket, fortæller han.

- Der er mange andre småting, jeg også har taget mig af her under corona-lukningen. Alle de ting, vi ikke har tid til i hverdagen.

Annonce

Prøv at tage i døren næste gang

Han undrer sig over, at anmelderen ikke lagde mærke til, at det ikke myldrede med mennesker i baren, men at der til gengæld stod en stige midt i det hele.

- Næste gang, der er nogle, der ser mig være til stede og i gang med at foretage mig noget, så prøv lige at tage i døren og mærke, om den er låst eller ej. Og hvis den er låst, behøver du ikke at ringe til politiet, opfordrer Martin Bæk Rasmussen.

- Jeg har en bror, der er politibetjent, så jeg ved, at de har rigeligt at se til i forvejen uden at behøve at skulle rykke ud til erhvervsdrivende, der udnytter nedlukningen konstruktivt. Jeg kender også andre barejere, der har haft samme oplevelse som mig. Og det er altså irriterende for os at få besøg af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce