Annonce
Sport

Martin Egelund: Nu ligner det en umulig mission

Martin Egelund jubler efter sin scoring til 1-0 for Ringkøbing IF i den vigtige bundkamp mod Skovshoved. RIF tabte alligevel 2-1. Foto: Henrik Olesen
Ringkøbing IFs målscorer Martin Egelund håber, RIF kan spille frit i de sidste tre kampe, nu hvor man ikke rigtigt har noget at tabe.
Annonce

Ringkøbing: Spillet godt 12 minutter - Ringkøbing IFs Martin Egelund scorer til 1-0.

Lige den situation RIF havde håbet på at stå i. At score kampens første mål.

- Da troede jeg, det blev vores tur til at vinde. Jeg håbede det i hvert fald. Det var så dejligt at få scoret igen, sagde Martin Egelund.

Men målet var en stakket frist. Igen igen tabte RIF en af de kampe, de havde sat næsen op efter at vinde.

Hvorfor gik det så ikke alligevel?

Jeg har ikke noget at sige lige nu, lød det meget kort fra Anders Vestergaard Larsen.

Martin Egelund havde en smule mere at bidrage med.

Annonce

RIF spillede faktisk dårligt

- Svært at sige. Kort fortalt er det vel noget med, at de scorer mål, mens vi ikke scorer flere. Vi skabte intet. Ja vi spillede faktisk dårligt, sagde en nedtrykt Martin Egelund.

Det dårlige spil prøvede han på at forklare.

- Måske fordi der er meget pres på os. Fordi vi skal vinde. Vi vil gerne, men tingene lykkes ikke. Nu ligner det en umulig mission. Omvendt kan det få os til at spille frit. Vi har jo ikke rigtig noget at tabe længere, sagde Martin Egelund.


Så længe vi har en spinkel chance, så går vi selvfølgelig efter den. Men det er klart, at ser man på, hvordan vi har spillet, så bliver det mere end svært.

Jens Nielsen, sportschef i Ringkøbing IF


Reelt lever RIF kun i teorien.

- Så længe vi har en spinkel chance, så går vi selvfølgelig efter den. Men det er klart, at ser man på, hvordan vi har spillet, så bliver det mere end svært, sagde sportschef Jens Nielsen.

Han havde selvfølgelig gerne set en sejr.

- Og jeg synes, den var inden for rækkevidde, når man ser på første halvleg. Det havde været lækkert med en sejr. Så havde vi virkelig haft samling på fire hold i bunden. Nu er situationen en helt anden, fortalte Jens Nielsen.

Det ligner for alvor en nedrykning.

- Men det er ikke sådan, vi er begyndt at snakke fremtid helt vildt. Vi venter stadig lidt. Ind til det hele er  afgjort, sagde Jens Nielsen.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce