Annonce
Kultur

Markedschefen har en lidenskab: Klaus Gamst udstiller billeder i Ringkøbing Kirkehus

Kirkehuset lægger i de næste næsten tre måneder vægge til Klaus Gamsts billeder. Foto Poul Osmundsen.
Markedschefen i Landbobanken, Klaus Gamst, har en lidenskab for maleriet; det kan man se i Kirkehuset i Ringkøbing den kommende tid.

RINGKØBING: Til daglig er han markedschef i Landbobanken; men i sin fritid har Klaus Gamst en stor lidenskab - maleriet!

Normalt udstiller Klaus Gamst i Smedegade 17 i Ringkøbing, men frem til fredag den 3. januar 2020 kan man møde hans kunst i Ringkøbing Kirkehus, når han udstiller akrylmalerier og plakater.

På sin hjemmeside fortæller han, at han begyndte med maleriet allerede som 10-årig; det startede med fedtfarver på et hvidt stykke papir, der blev varmet op på en kogeplade.

Siden har det unægteligt udviklet sig, og i dag arbejder han især med akryl og plakatfremstilling.

Klaus Gamst leverer billeder til både private hjem og til virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce