Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbolds Marigona Hajdari: - Som vi spiller lige nu er vi gode nok til at rykke op i ligaen

Ringkøbing Håndbolds Marigona Hajdari blev kåret som sit holds bedste spiller i kampen mod Bjerringbro FH. selv var hun dog lidt træt af for mange afbrælndere. Ringkøbing vandt topkampen 28-24. Foto: Johnny Pedersen
Ringkøbing Håndbold brændte 22 chancer. Derfor havde de problemer med at hale to vigtige point hjem ude mod Bjerringbro FH, som først blev slået med en fornem slutspurt af Ringkøbing.

Bjerringbro: Da en føring på 21-15 til Ringkøbing Håndbold blev ændret til 22-22 og 23-23, kunne man godt frygte, at Ringkøbing lige som i efteråret ville smide point mod Bjerringbro FH.

Men igen viste Ringkøbing karakter. I en forrygende slutspurt bragte Ringkøbing sig foran 28-23, inden Bjerringbro fik scoret til slutresultatet 28-24.

- Det viser bare forskellen på nu og så i efteråret. Vi har udviklet os, så vi nu vinder de tætte kampe. Det er så fedt, fortalte Sascha Juul.

Hun var ikke nervøs ved 23-23.

- Egentlig ikke. Bjerringbro var kommet tilbage, fordi de havde medgang i perioden. Men vi ved, at hvis vi spiller op til vort niveau, så er vi bare det bedste hold. Vi holdt fast i en god gejst, og det blev belønnet, sagde Sascha Juul.

Ringkøbings evne til nu at vinde de tætte kampe var også noget, Marigona Hajdari fremhævede, da hun efter kampen stod med favnen fuld af blomster som bevis på, at Bjerringbro FH havde kåret playmakeren som Ringkøbings bedste spiller.

- Vi bliver bare ved med at tro på, at vi nok skal vinde. Især hvis vi spiller vort bedste. Når vi gør det, kan ingen bremse os. Som vi spiller lige nu, så skal vi kunne gøre arbejdet færdigt og rykke direkte op i ligaen. Også selv om vi skal spille ude mod SønderjyskE og senere har Aalborg hjemme. Det ser bedre og bedre ud, og det er vildt dejligt, sagde Marigona Hajdari.

Det eneste, hun var en smule træt af, var, at Ringkøbing ikke lukkede kampen, da de var foran med seks mål.

- Tidligere var vi nok blevet rystet af at sætte så stor en føring til. Det gør vi ikke nu, og det viser, hvor langt vi er nået som hold, fortalte Marigona Hajdari.

1. division damer

Bjerringbro FH-Ringkøbing Håndbold 24-28 (12-15)

Målscorere Bjerringbro: Line Gyldenløve 7 (1), Louise Søndergaard 7 (2), Louise Engstrøm 2, Line Frandsen 2, Marlene Dahlman 2, Emilie Bangshøi 1, Sandra Haugaard 1, Iben Lynnerup 1 og Mathilde Pape 1.

Målscorere Ringkøbing: Rikke Jochumsen 8, Marigona Hajdari 4, Marie-Louise Sundgaard 3, Alberte Simonsen 3, Nanna Hinnerfeldt 3, Sascha Juul 3 (3), Camilla Faartoft 2, Michelle Brandstrup 1 og Jane Mejlvang 1.

Straffekast: Bjerringbro 4 (3 mål), Ringkøbing 5 (3 mål).

Udvisninger: Bjerringbro tre, Ringkøbing en.

Træner Jesper Holmris var lykkelig for de to point, og for at TMS Ringsted mistede et skridt i toppen ved at tabe til Hadsten. Og han trak selvfølgelig den protest tilbage, som han i arrigskab nedlagde i pausen over en annulleret scoring til Ringkøbing i sidste sekund.


Tidligere var vi nok blevet rystet af at sætte så stor en føring til. Det gør vi ikke nu, og det viser, hvor langt vi er nået som hold.

Marigona Hajdari, Ringkøbing Håndbold


Men det var ikke jubel det hele.

Ringkøbing Håndbolds Sascha Juul jubler efter en af sine tre scoringer på straffekast under håndboldkampen i kvindernes 1. division mellem Bjerringbro FH og Ringkøbing Håndbold i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Foto: Johnny Pedersen

- Vi brændte 22 chancer. 22. Mindst halvdelen helt åbne på gennembrud og med frie skud eller skud mod tomt mål. Vi brændte to straffekast. Vi burde jo have ført meget mere end 21-15. Godt vi så var skarpe med fine scoringer af flere forskellige, da det hele skulle afgøres de sidste minutter, sagde Jesper Holmris.

Rent defensivt var han tilfreds med, at Ringkøbing løste opgaven, når Bjerringbro spillede syv mod seks.

- At de så alligevel scorede 24 mål, skyldtes primært, at de fik fire-fem lette mål lige efter, vi havde brændt, forklarede Jesper Holmris.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce