Annonce
Skjern Håndbold

Manglede fem stamspillere - Skjern Håndbold slog alligevel Fredericia

Kasper Søndergaard spillede en rigtig fin kamp med fem scoringer for Skjern Håndbold i træningskampen mod Fredericia. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbold manglede fem stamspillere, men nye spillere og unge talenter var med til at sørge for, at Skjern alligevel slog Fredericia sikkert i en træningskamp torsdag.

Oksbøl: Tre mand er til EM, Bjarte Myrhol er i genoptræning, og Jonathan Stenbäcken døjer med lyskeproblemer.

Men alt det udnyttede Skjern Håndbold kun til at bringe en række debutanter i spil, da Skjern Håndbold torsdag aften spillede træningskamp i Oksbøl mod Fredericia. En kamp Skjern vandt 32-27.

- Vi havde de nye Casper Ebbesen, Morten Bjørnshauge og Christian Albertsen på banen. Unge Niklas Moltke fik også minutter, og det samme gjorde målmand Frederik Sand. Det var rigtigt fint, fortalte assistenttræner Claus Hansen.

Han var meget glad for at se samarbejdet i midterforsvaret mellem Jonas Tidemand og Morten Bjørnshauge, lige som det var godt at se, at Christian Albertsen så småt er på vej mod kampform.

- Vores eneste udfordring var, at Fredericia løb meget og løb hurtigt. Det gav os nogle udfordringer i returløbet nogle gange. Det var ikke sådan, at vi ikke selv løb. Slet ikke. Vi satsede også på kontraløb, når det var muligt. Andre gange trak vi tempoet ud af kampen. Det fungere fint, fortalte Claus Hansen.

Kampen blev afgjort i anden halvleg.

- Vi gik over til at spille syv mod seks. Det gjorde, at vi gik fra at føre med to mål til at føre med seks-syv mål. Det lukkede kampen, som vi var meget glade for afviklingen af, sagde Claus Hansen.

Træningskamp

Skjern Håndbold-Fredericia 32-27

Målscorere Skjern Håndbold: René Rasmussen 6, Anders Eggert 6, Kasper Søndergaard 5, Thomas Mogensen 3, Jonas Tidemand 3, Jesper Konradsson 3, Christian Albertsen 2, Morten Bjørnshauge 2, Oliver Juhl Refsgaard 1 og Niklas Moltke 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Børnetegning som altertavle og ingen Jesus på korset: Lettere amputeret kirke genåbner

Læserbrev

Burde Danmarks Naturfredningsforening skifte navn til Danmarks NaturForureningsForening?

Læserbrev: Jeg synes, det er beskæmmende endnu en gang at se Danmarks Naturfredningsforening demonstrere sin magt, bare fordi de kan, og samtidig bruge naturbeskyttelseshensyn som undskyldning eller påskud. Sagen vedrørende 11 sommerhusområder på Holmsland Klit, hvor der af juridiske årsager skal dispenseres fra §3-restriktioner, når der skal bygges om, bygges til eller nybygges, er endnu et eksempel på DN's evige trang til at demonstrere magt uden skelen til, om det nødvendigvis gavner naturen. Jeg tror, alle med bare minimal indsigt i denne sag er enige om, at det er rent juristeri, når kommunerne ikke i tide fik lokalplanerne på plads i disse såkaldte "aftaleområder", inden den nuværende naturbeskyttelseslov trådte i kraft i starten af halvfemserne. Nu er de berørte grundejere så blevet gidsler i en sag, hvor DN åbenbart har trang til at demonstrere sin magt. Dette uagtet, at parterne i sagen er enige om, at ingen har begået denne juridiske fodfejl med forsæt. Men tilbage til naturen, som bør være DN's fokus i denne sag. Foregår der rent faktisk overgreb på uerstattelig og jomfruelig klit hede i disse områder? For overblikkets skyld skal vi huske på, at små 10 procent af Danmarks areal for nuværende er §3-område og herunder stort set al ubebygget areal på Holmsland Klit. Vi vader i bogstaveligste forstand i natur til knæene, uanset hvilken vej vi skal. Det er efterhånden almindeligt at DN er første hurdle, uanset hvad der skal laves. Om det er oprensning af en gammel grøft eller renovering af en sti eller bare udskiftning af et tørrestativ, så skal DN høres og være tilfreds. I denne sag snakker vi om 7-800 sommerhusgrunde, altså sandsynligvis knap 100 hektar. Det kan så vurderes i forhold til de cirka 25.000 hektar §3-arealer, der er alene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er da også forkasteligt, at vi som borgere skulle formaste os til at bruge en lille smule natur. Nu er DN heldigvis blevet enig med sig selv om, at hvis bare der er hyben nok på grunden, så vil man ikke bruge sin magt ... Så kære grundejere; få nu smidt nogle hyben i jorden, så er der ikke flere problemer med DN. Hyben er i øvrigt en invasiv plante, som stat, kommuner og private, herunder grundejerforeninger, bruger en masse energi og penge på at bekæmpe i klitterne.

Annonce