Annonce
Skjern

Mangel på dagplejere: Politikere arbejder på en vuggestue i Rækker Mølle

- Der er steder, hvor vi er opmærksomme, men lige nu og her er det Rækker Mølle, der har et behov, siger udvalgsformand Trine Ørskov (S). Arkivfoto: Jørgen Kirk
Indtil der findes en permant løsning for børnene i Rækker Mølle-området, kan administrationen ansætte en ekstra dagplejer eller anvise en plads udenfor pasningsdistriktet.
Annonce

RÆKKER MØLLE: Med fire dagplejere i pasningsdistriktet Rækker Mølle kan det komme til at knibe med at få passet børn, hvis dagplejen er lukket på grund af ferie eller sygdom, men nu er der hjælp på vej fra politikerne i børne- og familieudvalget til at få løst udfordringerne på både kort og lang sigt.

På længere sigt arbejdes der nemlig på at udvide Lærkereden med en vuggestue. Et ønske, som man har haft i Rækker Mølle i nogen tid, og der er blevet sendt en ansøgning til kommunen om. Børne- og familieudvalget fik på sit møde tirsdag en status fra pasningstilbuddene rundt i kommunen, og udvalget besluttede, at der arbejdes videre med, at Rækker Mølle nu skal have en vuggestue.

- Der er steder, hvor vi er opmærksomme, men lige nu og her er det Rækker Mølle, der har et behov, siger udvalgsformand Trine Ørskov (S).

For nogle år siden besluttede politikerne, at de steder, hvor det ikke var bæredygtigt med dagpleje, skulle pasningstilbuddet være en vuggestue. Lærkereden har aktuelt ikke plads til at oprette en vuggestue, så politikerne har derfor besluttet at arbejde videre med et udvidelsesprojekt, som kan præsenteres på den kommende budgetkonference.

Indtil der findes en permanent løsning har udvalget givet administrationen frie hænder til at finde en midlertidig løsning, så problemet kan blive afhjulpet.

Det kan eventuelt være ved at ansætte en dagplejer midlertidigt til at løse opgaven eller alternativt at anvise en plads udenfor pasningsdistriktet til forældrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce