Annonce
Navne

Mange unge flytter til de større byer: 19-årige Thor Bøndergaard går mod strømmen og drømmer om en karriere i Vestjylland

Thor Bøndergaard er begyndt i en tre-årig traineestilling som ejendomsmægler hos LokalBolig i Ringkøbing. Foto: LokalBolig
- Jeg har faktisk aldrig følt et behov for at flytte til hverken Århus eller København. Jeg har jo alt, jeg skal bruge herude, Thor Bøndergaard

Ringkøbing: Universiteter, pulserende natteliv, uanede oplevelser og fart på tilværelsen trækker mange unge til storbyerne.

Det er næppe en hemmelighed, at mange unge flytter fra yderområderne mod storbyerne for at tage uddannelse, få nye oplevelser og skabe et netværk. Rigtig mange vælger at bosætte sig i nær afstand til byerne efter endt uddannelse, hvor de har oparbejdet en omgangskreds og skabt et liv.

Netop det kan give udfordringer i kommunerne, som kan komme til at mangle både arbejdskraft og nye familier til at sikre det fremtidige liv og fremdrift.

Annonce

For Thor Bøndergaard, der netop har afsluttet handelsskolen, er sagen dog en helt anden. Han er netop begyndt i en tre-årig traineestilling som ejendomsmægler hos LokalBolig Ringkøbing, og han har aldrig drømt om at forlade Vestjylland, hvor han er født og opvokset.

- Jeg har faktisk aldrig følt et behov for at flytte til hverken Århus eller København. Jeg har jo alt, jeg skal bruge herude. Jeg har min familie her i Ringkøbing og min kæreste, og derudover så synes jeg, det er dejligt herude. Her er der lidt mere ro på i stedet for den støj og travlhed, der er i storbyerne. Jeg sætter pris på, at der er god mulighed for, at man kan trække sig lidt tilbage og nyde naturen - man kan jo altid rejse ud og opleve mere, siger Thor Bøndergaard i en pressemeddelelse fra LokalBolig.

Jeg har faktisk aldrig følt et behov for at flytte til hverken Århus eller København. Jeg har jo alt, jeg skal bruge herude.

Thor Bøndergaard, ejendomsmægler-trainee

En del af holdet

Med erfaring fra sommerhusbranchen igennem studietiden lå en fremtid som ejendomsmægler i kortene for Thor Bøndergaard, der sideløbende med traineestillingen tager ejendomsmægleruddannelse.

- Jeg har arbejdet i tre år ved Esmark Ferieudlejning, og min viden om sommerhusbranchen ser jeg absolut som en stor fordel hos LokalBolig. Jeg kan rigtig godt lide, at LokalBolig stadig er en forholdsvis lille ejendomsmægler. Det medvirker i høj grad til, at jeg ikke føler, jeg forsvinder i mængden, men er en del af holdet. De tager hånd om mig og tager sig tid til at sætte mig godt ind i tingene, så jeg får den rigtige forståelse for det. Samtidig er det også et ungt og friskt team, og det er altid sjovt at møde ind, og vi hygger os sammen på kontoret, lyder det fra Thor Bøndergaard.

Annonce

Et kæmpe drive

Hos indehaver af LokalBolig, Mikael Skaaning Sørensen, hersker der heller ingen tvivl om, at Thor Bøndergaard passer perfekt ind i teamet og bliver en dygtig ejendomsmægler:

- Vi får masser af ansøgninger og henvendelser fra folk, der gerne vil være ejendomsmæglere. Vi har specifikt valgt Thor blandt mange mulige kandidater, da Thor har alt det, vi søger. Han brænder for Vestjylland, har levet hele sit liv herude, har et stort netværk og et kæmpe drive. At han så samtidig er velbegavet og flittig gør at han har hele pakken til at blive en fremragende ejendomsmægler.

Indtil videre er Thor Bøndergaard godt i gang med at dykke ned i faget og begynder til februar på ejendomsmægleruddannelsen. Når de tre års trainee-uddannelse færdig, håber han at have en plads i LokalBolig, og én ting er i hvert fald sikkert - han vil blive i Ringkøbing.

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Læser er bekymret for udrykningskøretøjer ved ny smal vejstrækning: Ambulance sad fast

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Anders har gået fra Nr. Lyngvig til Bruxelles og nærmer sig målstregen i Paris: - Det bliver nu rart at komme hjem og sove i min egen seng

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Skjern

Nye grunde på vej i Skjern: Gammelt rensningsanlæg snart klar til udstykning

Ringkøbing

Christian er ny forperson i West Coast Pride: Jeg vil altid kæmpe for dem, der har det sværere end mig

Ringkøbing

Fem år gammel sø i populær bydel graves op og gøres dybere: Den er groet til i høje planter

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Når man er ligeglad med kørekortet, koster det bilen

Navne For abonnenter

Flittig forfatter og forhenværende forstander er død: Han var mere populær i provinsen end på parnasset

Skjern

Nattens konger: Snedige betjente snød knallertkørere med bagholdsangreb

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Vestjylland

Fire firmaer fik bilerne tømt for værktøj

Ringkøbing For abonnenter

Cathrine fra Ringkøbing skal med fregatten 'Esbern Snare' for at jagte pirater i Guinea-bugten

Debat

Dit valg er vigtigt. Derfor giver vi gratis adgang til alt vores valgstof

Annonce