Annonce
Ringkøbing Håndbold

Mange ting der skal rettes til, selv om de vandt med 16 mål

Alberte Simonsen fik stor ros for en fremragende kamp som venstre fløj med flere sikre scoringer. Foto: Mads Dalegaard
Selv om Ringkøbing Håndbold vandt overbevisende med 16 mål, så pegede træner Jesper Holmris på en række ting, der skal forbedres.

Ringkøbing: - Der er stadig mange ting, der kan og skal rettes til.

Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris lod sig bestemt ikke rive med af, at Ringkøbing Håndbold havde slået Rødovre med 16 mål.

- Nej for hvad skal jeg sige. Jeg har ingen anelse om, om Rødovre bare er rækkens dårligste hold, eller de havde en speciel dårlig dag i dag. Jeg synes, de spillede godt mod Vendsyssel, men det gjorde de bestemt ikke i dag. Det er for tidligt at sige noget om top og bund. Vi slog Ringsted klart, men så slog de DHG. Det tager nok nogle uger, inden der begynder at tegne sig noget billede, fortalte Jesper Holmris.

Han glædede sig i stedet over, at Ringkøbing har fået en god start med to klare sejre. Og at de fik en ganske fin opbakning hjemme i Green Sports Arena med knap 400 tilskuere til en kamp, som hele truppen havde glædet sig til at spille.

Han var lidt ligeglad med, om Ringkøbing vandt med seks, 12 eller 16 mål.

- Det handler om, at vi skal lære af alle kampe. Og i dag fik vi set, at der er mange ting, der skal rettes til. Vi startede meget fint med kontrafasen, men senere var vi ikke nær skarpe nok i kontrafasen, hvor vi smed bolde væk, og hvor vi brændte for meget. Der var også afslutninger, som jeg ikke var tilfreds med. Vi har fået stablet et forsvar på benene, som gør det ganske godt. Med vores klart bedre fysik tog vi modet fra Rødovre, der hurtigt virkede lidt rådvilde. Men der var også gange, hvor vi gav alt for lette mål væk med tabte dueller mand mod mand og sådan noget. Vi er endnu ikke på toppen, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Sur lillebror måtte hentes af politiet

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

112

Muligt hævntogt: Kvinde fik smadret sin bil

Danmark For abonnenter

Tyskere og nordmænd vil også være med: Kamp om pladsen i det danske ferieland

112

Narkokøb endte med en på låget

Annonce