Annonce
Coronavirus

Mandagens coronatal: Ringkøbing-Skjern har fået 32 nye smittede siden fredag

Man kan testes for coronavirus på sundhedshusene i Ringkøbing og Tarm. Testtider kan bestilles på coronaprover.dk. Arkivfoto: Morten Pape

Ringkøbing-Skjern: 32 personer med bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune er mellem fredag og mandag eftermiddag blevet testet positiv for coronavirus.

Det viser de nyeste tal fra Statens Serum Institut.

De 32 nye smittede, som er blevet konstateret siden fredag morgen, betyder, at kommunens incidens nu ligger på 111,5, hvilket er det højeste niveau nogensinde i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det høje smittetal har allerede haft konsekvenser rundt om i kommunen. Fredag modtog Ringkøbing-Skjern  Kommune blandt andet et påbud fra Styrelsen fra Patientsikkerhed om at indføre besøgsforbud på alle plejehjem, fordi incidensen - antal nye smittede den seneste uge per 100.000 indbyggere - var over 40, samtidig med at der var aktiv minksmitte.

Også skoler har set sig nødsaget til at sende elever hjem. Senest måtte Hee Skole mandag isolere en gruppe af elever og bede forældrene om at hente dem, efter en elev var testet positiv for coronavirussen.

Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern