Annonce
Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: Flere smittede på et enkelt døgn end hele weekenden

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen

Ringkøbing-Skjern: 932 danskere er konstateret smittet med corona ved en PCR-test det seneste døgn. Seks af dem bor i Ringkøbing-Skjern.

Dermed er antallet af smittede på et enkelt døgn højere end hele weekenden tilsammen, siger opgørelsen fra Statens Serum Institut.

Den seneste tid har smittetallet generelt været stigende, noget eksperterne tilskriver genåbningen af landet. Det er især de unge, der fylder i statistikken, mens de allerældste går helt fri.

Annonce

Den seneste uge er i alt 42 borgere i Ringkøbing-Skjern blevet smittet med corona. Det betyder, at incidenstallet lige nu er på 74,3. Det betyder at kommunen ligger i den nederste tredjedel blandt landets kommuner.

Her er nabokommunen Holstebro nummer to med en incidens på 266,6. Vores naboer mod nord nærmer sig dermed en kommunal nedlukning med mindre det lykkes at nedbringe det hastigt stigende smittetal.

I alt har 1182 borgere i Ringkøbing-Skjern været smittet med corona, siden opgørelsen begyndte 27. januar sidste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce