Annonce
Alarm 112

Mand stukket i hånden under skænderi ved københavnsk vej

Københavns Politi efterforsker fredag eftermiddag et knivstikkeri ved Christians Brygge i indre København. (Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Københavns Politi leder fredag eftermiddag efter to mænd, der kørte efter et skænderi, der endte med knivstik.

En 49-årig mand blev fredag eftermiddag stukket med en kniv i hånden under et skænderi ved Christians Brygge i København.

Det fortæller central efterforskningsleder i Københavns Politi Kenneth Jensen. Den 49-årige mand var forud for knivstikket i mundhuggeri med to mænd, der kørte i en anden bil.

- Det er to biler, som er impliceret i det. Den forurettede bliver tilsyneladende overfaldet af to fra en anden bil. De starter med mundhuggeri, lidt skubben og tjatten til hinanden. Det går begge veje.

- På et tidspunkt bliver der trukket noget, der ligner en rockwool-kniv eller machete - det er lidt svært at se - og så bliver han ramt på hånden - enten et snit eller en afværgelæsion, siger Kenneth Jensen.

Den 49-årige mand er ikke i livsfare. De to mænd fra den anden bil kørte fra stedet og er endnu ikke blevet anholdt.

Politiet skal have afhørt offeret og ved endnu ikke, hvorfor mændene kom op at skændes. Men en mulig forklaring er en uoverensstemmelse i trafikken.

- Det kunne være et eller andet trafikvold/trafikchikane, siger Kenneth Jensen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 14.33, og omkring to timer senere lyder det, at politiet er ved at være færdige på stedet.

Efterforskningslederen fortæller, at de gerne vil høre fra vidner, som har bemærket noget ved Christians Brygge omkring klokken 14.30.

Offerets bil er en mindre, grå Toyata og de to mænds bil er en Ranger Rover-lignende bil.

- Hvis nogen har været på det sted og set noget uorden mellem tre personer, så vil vi gerne høre fra dem. Den ene bil holder oppe på cykelsti/fortov, og det er jo en atypisk parkering, siger Kenneth Jensen.

På grund af undersøgelserne var der spærret på O2 Christians Brygge i begge retninger mellem Vester Voldgade og Slotsholmgade. Efter et par timer var der atter åbent.

/ritzau/

Annonce
Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce