Alarm 112

Mand skubber lystfisker i Aarhus Havn: Sigtes for grov vold

20-årig mand sigtes for grov vold, efter at han søndag morgen skubbede en lystfisker i havnebassin i Aarhus.

En 20-årig mand sigtes for grov vold, efter at han søndag morgen umotiveret skubbede en lystfisker i havnen i Aarhus. Det fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Michael Ørum Møldrup.

- Tre lystfiskere står som så ofte før ved havnen i Aarhus. Så kommer en personbil med fem unge mænd kørende. De stopper op, og en træder ud og går helt umotiveret hen og skubber pågældende i havnebassinet.

- Det er faktisk ret groft set i lyset af, at det ikke er særlig varmt hverken i vejret eller havnebassinet. Selve vandet i bassinet er iskoldt, siger han.

Der er op mod tre meters fald fra kajen og ned til vandspejlet.

- Det er et vist fald, og man kan jo slå sig. Han har slet ikke været klar til at værge for sig.

- Og det er ikke bare sådan at komme op igen, men der var heldigvis dagslys, og med hjælp fra de andre fiskere kom han op igen, siger vagtchefen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 06.17, og klokken 06.38 blev den 20-årige anholdt.

Det var en årvågen patrulje, som lagde mærke til bilen med de fem mænd i, efter at have fået et signalement fra lystfiskerne.

Kun manden, der menes at have skubbet, er anholdt og sigtet. Der er tale om en mand med adresse i Ikast.

Hvorfor han skubbede en lystfisker i vandet, ved politiet endnu ikke.

- Det er måske noget kådhed. Han er anholdt nu og sigtet for grov vold, siger vagtchef Michael Ørum Møldrup.

Den 35-årige lystfisker sidder søndag morgen ved 9-tiden på politistationen og får varmen, inden han skal afgive forklaring i sagen.

Han har ikke fået nogen større knubs i episoden, og han har ikke været på skadestuen.

Også den anholdte skal afhøres i sagen, inden der bliver taget stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Tophistorier

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen