Annonce
Ringkøbing

Mand frakendt førerretten for 11. gang

Den 63-årige er ikke helt ukendt hos politiet, da han gentagne gange har kørt bil, selvom han gennem mange år har været frakendt kørekortet. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

HEE: Da politiet blinkede en 63-årig mand ind til siden en formiddag i marts i år ved Agersbækvej ved Hee, var det langt fra første gang, at ordensmagten hilste på ham. Faktisk var det 11. gang, at manden blev vinket ind til siden.

Manden blev standset, fordi han er frakendt førerretten og derfor slet ikke må sidde bag rattet i en bil. Men det ser han antageligt stort på, da han faktisk har været frakendt kørekortet siden han var 37 år.

Annonce

Første gang i 1994

Den første frakendelse faldt i en dom ved retten i Ringkøbing i 1994, hvorefter der med jævne mellemrum er faldt flere domme med både fængselsstraffe og flere frakendelser for blandt andet spirituskørsel, for høj hastighed og i sagens natur; kørsel i frakendelsestiden.

Den seneste dom faldt i 2018 ved retten i Holstebro, hvor manden fik en dom på seks måneders fængsel og en ubetinget frakendelse af førerretten i 10 år for at køre spirituskørsel og uden kørekort.

Den 63-årige mand har tilstået, at han kørte bil ved Hee i marts, og prisen for det blev ved retten i Herning en dom på 60 dages fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Fremtiden smedes i laboratoriet på Innovest: Industri 4.0 skal løfte Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Erhverv For abonnenter

Fra DTU og hjem til Vestjylland for at lede industriel revolution: 37-årig i spidsen for nyt laboratorium

Annonce