Annonce
Ringkøbing

Mand fløjet på hospitalet efter frontalt sammenstød ved No

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Tre personer kom lørdag morgen til skade i et frontalt sammenstød ved No. Novej var spærret til kvart over 10, mens bilinspektørene undersøgte uheldsstedet.
Annonce

No: En 38-årig mandlig bilist blev lørdag morgen fløjet til Aarhus Universitetshospital med helikopter, mens to andre mænd på 56 og 51 år, blev kørt til Herning Sygehus. De er uden for livsfare.

Sådan lød status efter et frontalt sammenstød mellem to biler på Novej ved No lørdag morgen klokken 06.16.

- Manden, der er fløjet til Aarhus med svære skader, trækker af uvisse årsager over i den modsatte vejbane, hvor han kolliderer med en anden personbil, forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

- Part et kører ad Novej i nordvestlig retning, og part to kører i sydøstlig retning. Ud for nummer 17 trækker part et over i modsatte side og kører frontalt sammen med part to, siger vagtchefen.

En bilinspektør arbejdede lørdag morgen på stedet indtil lidt over klokken 10.

Bilinspektørens opgave ved færdselsuheld er gennem tekniske undersøgelser af de involverede køretøjer og ulykkesstedet at kaste nærmere lys over årsagen til ulykken.

Bilinspektøren kan blandt andet bidrage med en vurdering af, hvor hurtigt der er blevet kørt, eller om der er foretaget opbremsning eller lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce