Annonce
Alarm 112

Mand dræbte veninde og tog billeder af liget

En sag om et knivdrab i Randers er endt med, at den tiltalte har erkendt sin skyld og er idømt 12 års fængsel.

Noget gik galt en dag i april, da en mand besøgte en 25-årig kvindelig bekendt i hendes lejlighed i Randers.

Besøget endte med, at kvinden blev dræbt af knivstik i brystet, halsen og ryggen. Mandag har manden - Michael Patrick Krogsgaard - erkendt drabet.

Han er i forlængelse heraf blevet idømt 12 års fængsel ved Retten i Randers.

Det oplyser anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Foruden drab er Michael Patrick Krogsgaard fundet skyldig i usømmelig omgang med lig, da han efter drabet slæbte liget ind i en brusekabine og tog billeder af det.

Tilmed er han blevet dømt for tyveri, da han stjal flere af kvindens ejendele fra hendes lejlighed, efter at hun var afgået ved døden.

- De to havde et forhold til hinanden, men noget gik skævt, og det fik den 32-årige til at tage en kniv og tildele kvinden knivstik i brystet, halsen og ryggen, skriver anklagemyndigheden.

Den tiltalte nægtede sig skyldig - lige indtil sidste retsdag, hvor han altså erkendte at have forårsaget venindens død, fortæller anklager Jacob Gents.

Han er tilfreds med sagens udfald.

- Det er altid en konkret afvejning, men jeg er tilfreds med de 12 års fængsel, siger Jacob Gents.

- Der er tale om et voldsomt drab, hvor den 32-årige gentagne gange stak offeret med en kniv og tilmed skar flere gange i hende, efter hun var død.

Kort efter drabet kontaktede Michael Patrick Krogsgaard en ven og fortalte ham, at han havde gjort "noget dumt" ved kvinden.

Dagen efter tog hans ven kontakt til politiet, som sendte en patrulje til offerets lejlighed. Her fandt betjentene liget i et badekar.

Ved politiets ankomst opholdt gerningsmanden sig i lejligheden. Han forsøgte at slippe væk, men blev anholdt.

Manden var vendt tilbage til kvindens lejlighed dagen efter drabet, hvor han med en kniv skar flere gange i liget og overhældte det med motorolie.

Michael Patrick Krogsgaard modtog dommen.

/ritzau/

Annonce
Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi om dom i drabssag fra Randers
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce