Annonce
Skjern

OPDATERET: 45-årig mand anholdt for skunk-produktion og varetægtsfængslet

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Skjern: Skjern: En 45-årig vietnamesisk mand er ved retten i Herning blevet varetægtsfængslet i fire uger på en begrundet mistanke om at have produceret det euforiserende stof skunk, i en mængde på fem kilo. Manden kærede ikke fængslingen.

Manden blev anholdt fredag morgen ved en ejendom i Skjern-området og fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag. Da der var tale om et lukket grundlovsforhør, kan specialanklager Lise Hebsgaard hos Midt- og Vestjyllands Politi ikke komme med yderligere oplysninger om sagen.

Skunk er betegnelsen for en særlig stærk variant af hash og udvindes af hampplantens tørrede topskud og blomster fra hunplanter.

Produktionen er skunk kræver masser af lys og varme – og selvsagt en øde beliggenhed. I de senere år har politiet afsløret flere skunk-produktioner på vestjyske ejendomme.

I begyndelsen af september blev en 48-årig spanier anholdt ved Ådum, hvor han havde etableret en produktion på 700 hampplanter. I august fandt politiet et lignede drivhus med hampplanter i Bølling ved Skjern, hvor to vietnamesere stod for dyrkningen af den ulovlige plante.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Annonce