Annonce
Sport

Malmö FF forpasser mulighed for ravage i FCK-gruppe

Arnd Wiegmann/Reuters
I udekampen mod bundholdet FC Lugano måtte Malmö FF nøjes med 0-0 og ligger stadig efter FCK og Dynamo Kiev.

Danskerklubben Malmö FF kunne ikke drage nytte af, at FC København og Dynamo Kiev atter delte i Europa League torsdag aften.

Den skånske klub måtte nemlig også selv nøjes med et enkelt point i udekampen mod bundholdet FC Lugano fra Schweiz.

Dermed forpassede Malmö muligheden for at overhale både Dynamo Kiev og FCK, inden svenskerne skal møde de to modstandere i gruppespillets to afsluttende runder.

FCK topper gruppen sammen med Dynamo Kiev med seks point, mens Malmö har fem point. Lugano er under maksimalt pres med sølle to point.

Danskerne Lasse Nielsen og Søren Rieks var begge i Malmös startopstilling. Jonas Knudsen varmede bænken, mens Anders Christiansen er skadet og tvivlsom til de afsluttende Europa League-kampe.

På banen blev Lasse Nielsen tildelt et gult kort lige før pausen, men ellers var det småt med danske højdepunkter i kampen. Jonas Knudsen blev skiftet ind i de sidste 21 minutter.

I det hele taget var det ikke nogen stor fodboldkamp, og ingen af holdene virkede utilfredse med en pointdeling, selv om Lugano havde mere at vinde end at tabe.

Kampen blev heller ikke mere intensiv af, at den blev spillet i Sankt Gallen nær den tyske grænse. Sankt Gallen ligger en køretur på cirka 300 kilometer fra Lugano, der ligger tæt på den italienske grænse.

Derfor var tribunerne næsten tomme bortset fra mest inkarnerede fangrupperinger fra begge hold.

Det var i øvrigt på det moderne stadion i Sankt Gallen, at det danske fodboldlandshold i marts forberedte sig til EM-kvalifikationskampen ude mod Schweiz.

Torsdag blev norske Rosenborgs skæbne beseglet i Europa League, da holdet tabte for fjerde gang af fire mulige og nu ikke længere kan gå videre. Sporting CP fra Lissabon vandt 2-0 på Lerkendal mod Mike Jensen og co.

Landsholdsreserve Frederik Rønnow lukkede to mål ind, da Eintracht Frankfurt tabte 1-2 ude til Standard Liege. Begge hold har seks point og kæmper med al sandsynlighed om at følge med Arsenal videre fra gruppe F.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce