Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Mateja Serafimova skriver under på en toårig kontrakt med Ringkøbing Håndbold. Pressefoto
Ringkøbing Håndbold har lavet en vigtig aftale, for klubben har fået fat på den 23-årige makedonske landsholdsmålvogter Mateja Serafimova, som har fået en toårig kontrakt med klubben.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har netop lavet en toårig aftale med den makedonske landsholdskeeper Mateja Serafimova, som flytter til Ringkøbing og kommer til at bære trøjen med nummer 1 i målet for Ringkøbing Håndbold. Det fortæller Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse.

Mateja Serafimova har en fortid i den makedonske klub WHC Metalurg, græske PAOK og senest i Slavia Prag i Tjekkiet. Hun flytter til Ringkøbing og har samtidig fået arbejde ved Søms A/S, der er sponsor i Ringkøbing Håndbold.

- Vi har ledt efter en aggressiv keeper med attitude, og vi synes, at det materiale, vi har set med Mateja, var spændende. Jesper Holmris har haft en del samtaler med Mateja, og det hele er resulteret i, at vi har lavet en toårig aftale. Det bliver rigtig spændende at få Mateja til klubben. Hendes ambitioner og vindermentalitet passer godt ind på det nye hold, vi er ved at få sammensat, udtaler bestyrelsesformand Lars Buhl.

Mateja Serafimova glæder sig til at komme til Danmark, og ser muligheden for at kunne rykke en række op som et meget motiverende kriterie til succes.

- Jeg har spillet i Slavia Prag i en sæson. Niveauet var godt, og det var et godt sted at bo. Men jeg vil gerne tage det næste step i min karriere. Danmark er et af de bedste lande inden for håndbold, så det vil hjælpe mig til at udvikle mig som keeper, og så bliver det en helt ny oplevelse for mig. En af de vigtigste ting i forhold til min beslutning om at komme til Ringkøbing er høje ambitioner og muligheden for at opnå succes. Jeg har endnu ikke arbejdet med Jesper Holmris, men han har en pragtfuld og succesfuld historie bag sig, så jeg håber, at jeg sammen med ham og mit nye hold vil opnå stor succes, siger Mateja Serafimova i pressemeddelelsen om skiftet til Ringkøbing Håndbold.

I starten af juni skal den 23-årige Mateja Serafimova i øvrigt spille to lidt specielle kampe for hende. Hun skal sammen med det makedonske landshold spille to VM-kvalifikationskampe mod Slovenien. Mateja Serafimova har dobbelt statsborgerskab med pas fra både Makedonien og Slovenien, hvilket samtidig gør hende til EU-borger.

- Vi er i kontakt med en japansk målvogter, der går på idrætshøjskole i Ikast. Hun skal prøvetræne med os. Vi får en bagspiller på besøg i næste uge, og hende håber vi på en aftale med. To andre spillere har været til prøvetræning, og det ser ok ud i forhold til at lave aftaler med dem også, fortæller Lars Buhl.

Ringkøbing Håndbold har i øvrigt også forsøgt at hente Cecilie Mørch Hansen tilbage, men bagspilleren valgte at sige ja tak til et tilbud fra ligaklubben EH Aalborg i stedet.

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven