Annonce
Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Mateja Serafimova skriver under på en toårig kontrakt med Ringkøbing Håndbold. Pressefoto
Ringkøbing Håndbold har lavet en vigtig aftale, for klubben har fået fat på den 23-årige makedonske landsholdsmålvogter Mateja Serafimova, som har fået en toårig kontrakt med klubben.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har netop lavet en toårig aftale med den makedonske landsholdskeeper Mateja Serafimova, som flytter til Ringkøbing og kommer til at bære trøjen med nummer 1 i målet for Ringkøbing Håndbold. Det fortæller Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse.

Mateja Serafimova har en fortid i den makedonske klub WHC Metalurg, græske PAOK og senest i Slavia Prag i Tjekkiet. Hun flytter til Ringkøbing og har samtidig fået arbejde ved Søms A/S, der er sponsor i Ringkøbing Håndbold.

- Vi har ledt efter en aggressiv keeper med attitude, og vi synes, at det materiale, vi har set med Mateja, var spændende. Jesper Holmris har haft en del samtaler med Mateja, og det hele er resulteret i, at vi har lavet en toårig aftale. Det bliver rigtig spændende at få Mateja til klubben. Hendes ambitioner og vindermentalitet passer godt ind på det nye hold, vi er ved at få sammensat, udtaler bestyrelsesformand Lars Buhl.

Mateja Serafimova glæder sig til at komme til Danmark, og ser muligheden for at kunne rykke en række op som et meget motiverende kriterie til succes.

- Jeg har spillet i Slavia Prag i en sæson. Niveauet var godt, og det var et godt sted at bo. Men jeg vil gerne tage det næste step i min karriere. Danmark er et af de bedste lande inden for håndbold, så det vil hjælpe mig til at udvikle mig som keeper, og så bliver det en helt ny oplevelse for mig. En af de vigtigste ting i forhold til min beslutning om at komme til Ringkøbing er høje ambitioner og muligheden for at opnå succes. Jeg har endnu ikke arbejdet med Jesper Holmris, men han har en pragtfuld og succesfuld historie bag sig, så jeg håber, at jeg sammen med ham og mit nye hold vil opnå stor succes, siger Mateja Serafimova i pressemeddelelsen om skiftet til Ringkøbing Håndbold.

I starten af juni skal den 23-årige Mateja Serafimova i øvrigt spille to lidt specielle kampe for hende. Hun skal sammen med det makedonske landshold spille to VM-kvalifikationskampe mod Slovenien. Mateja Serafimova har dobbelt statsborgerskab med pas fra både Makedonien og Slovenien, hvilket samtidig gør hende til EU-borger.

- Vi er i kontakt med en japansk målvogter, der går på idrætshøjskole i Ikast. Hun skal prøvetræne med os. Vi får en bagspiller på besøg i næste uge, og hende håber vi på en aftale med. To andre spillere har været til prøvetræning, og det ser ok ud i forhold til at lave aftaler med dem også, fortæller Lars Buhl.

Ringkøbing Håndbold har i øvrigt også forsøgt at hente Cecilie Mørch Hansen tilbage, men bagspilleren valgte at sige ja tak til et tilbud fra ligaklubben EH Aalborg i stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce