Annonce
Ringkøbing-Skjern

Magnus Madsen manglede fart - motoren i hans Legend Car blev alt for varm

Magnus Madsen i sin Legend Car længst til højre. I løbet på Ring Djursland fik MRacing en andenplads, og det var godt nok til at øge føringen i den samlede stilling. Arkivfoto: MRacing
Magnus Madsen måtte kæmpe hårdt for at hente en andenplads på Ring Djursland i Legend Cup
Annonce

e

Ringkøbing: - Han skulle have et dask med en våd udgave af Dagbladet Ringkøbing-Skjern for at ødelægge spændingen i det her heat.

Sådan sagde løbsspeakeren på Ring Djursland søndag eftermiddag i den streamede udgave af endnu en afdeling i Legend Cup.

Udtalelsen var sendt mod Magnus Madsen. Racerkøreren fra Ringkøbing var nemlig suveræn i første heat. Med en start på en sjetteplads efter tidtagningen avancerede Magnus Madsen hurtigt op gennem feltet. Allerede på tredje omgang tog Magnus Madsen føringen, og han holdt sig i front til det ternede flag som bevis på førstepladsen.

Men alt var ikke problemfrit.

- I prøverunderne var jeg i pit flere gange. Vi fandt aldrig det rigtige dæktryk. Det fik vi løst til første heat, så den del var egentlig ok, fortalte Magnus Madsen.

I andet heat fik Magnus Madsen en lidt skidt start. Resten af heatet var spændende og tæt. I et sving fik Magnus Madsen et kraftigt skub, men han holdt bilen på banen. Der var mange overhalinger, og Magnus Madsen kæmpede hårdt for at holde en andenplads.

Annonce

Olien blev helt sort

- Jeg kom til at mangle fart. Det var ikke et problem i første heat, for når jeg kørte i front, så blev motoren afkølet. Det gjorde den ikke i andet heat, hvor jeg meget af tiden lå i slipstrømmen på andre biler. Motoren blev alt for varm, og olien blev helt sort. Det var ikke optimalt, fortalte Magnus Madsen.

I finaleheatet skulle Magnus Madsen starte i anden position.


Igen lå jeg i slipstrøm, så jeg manglede ganske enkelt fart. Heldigvis holdt jeg fast i en andenplads, og det betød faktisk, jeg øgede føringen i det samlede regnskab.

Magnus Madsen, racerkører fra Ringkøbing


- Faktisk det værste sted at starte, for der ligger altid en del støv der. Så jeg fik ikke noget godt greb. I første sving kørte jeg nærmest sidelæns. Igen lå jeg i slipstrøm, så jeg manglede ganske enkelt fart. Heldigvis holdt jeg fast i en andenplads, og det betød faktisk, jeg øgede føringen i det samlede regnskab, da min nærmeste konkurrent havde en skidt dag, fortalte Magnus Madsen.

Nu venter der en del arbejde på værkstedet.

- Vi brugte den motor, som tidligere blev brugt, da jeg blev kørt af banen. Måske er der et eller andet, der er ødelagt inde i motoren. Nu skal den i hvert fald skilles ad, så vi kan forsøge at finde en eventuel fejl. Til næste løb om et par uger på Padborg Park ender det nok med, at jeg bruger den motor, jeg brugte i forrige løb, fortalte Magnus Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce