Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Først blev aftalen opsagt, men nu kan Madstedet Spjald fortsætte med at stå for de festlige arrangementer i Grønbjerg Forsamlingshus.

Grønbjerg: De har tidligere stået for festlige lag i Grønbjerg Forsamlingshus, så blev aftalen opsagt, og nu er de altså klar igen.

Siden 1. april har Madstedet Spjald kunnet fortsætte forpagtningsaftalen af Grønbjerg forsamlingshus.

- Vi er glade for at fortsætte, og selvom det er rimelig nyt, så har jeg allerede talt med nogle beboere i Grønbjerg, og de er simpelthen så glade ved det, og at det netop er os, der har lavet aftalen, siger ejer af Madstedet Spjald, Henrik Pedersen.

- Vi havde lejet lokalerne indtil nu, men så ville ejeren bruge dem til noget andet. Nu er han kommet på andre tanker igen, så vi har bare forlænget den gamle aftale. Det er lidt noget mærkeligt noget, men det er sådan, tingene hænger sammen, siger han med et grin.

Aftalen stod til at udløbe ved udgangen af 2019, men nu er aftalen altså forlænget, og der er ingen udløbsdato.

- Det betyder, at vi forhåbentlig kan få meromsætning. Vi har også aftaler med de fleste forsamlingshuse i kommunen. Det er jo vores levebrød, så jo flere, jo bedre, siger Henrik Pedersen.

- Vi havde faktisk aftale om fester i 2020, som vi blev nødt til at flytte, men dem er vi ved at flytte tilbage igen, siger han.

Dermed kan Madstedet Spjald fortsætte i de lokaler, hvor det hele begyndte.

Forsamlingshuset fik for år tilbage en ny forhal, og siden er der også kommet nyt loft op i forsamlingshuset, så akustikken er forbedret. Nyeste udvikling er to luft-til-luft varmepumper; én i forhallen og én i den store sal. Men det gamle hus ligner stadig sig selv – heldigvis, hvis man spørger Henrik Pedersen.

- Det er simpelthen så hyggeligt, at det er holdt i gammeldags stil med panelvægge og gamle bænke i siderne. Det siger folk også, når de kommer herover, siger han.

Henrik Pedersen understreger, at det stadig er muligt at leje forsamlingshuset uden at benytte sig af Madstedet Spjald til levering af mad, drikkevarer og servering.

0/0
Videbæk

Lokal kirke foreviget i modelbillede bestående af legoklodser

Videbæk

Cykelryttere lod sig ikke standse: 103 amatørryttere trodsede regn og torden

112

Unge var støjende i anlægget

112

Politiet efterlyser: Mand brugte stjålet hævekort ved Handelsbanken

Erhverv

Ingen e-pris til Billig-arbejdstoj.dk - men næste år går de efter guldet

Erhverv

De 22 ton stål kom flot på plads