Annonce
Sport

Mads Petersen stopper - flere i RIFs trup ser ud til at følge trop

Målmand Mads Petersen stopper i Ringkøbing IF efter fem gode år. Arkivfoto: Henrik Olesen
Alt tyder på, Mads Petersen, Gloire Rutikanga og Martin Egelund er væk til næste sæson sammen med de to lejede spillere fra FCM, og andre er gået i tænkeboks, inden de beslutter sig.
Annonce

Ringkøbing: - Jeg tager lige en slurk øl.

Ringkøbing IFs målmand og anfører Mads Petersen havde det svært, da han officielt tog afsked med klubben i sponsorloungen kort før kampen mod Holbæk.

- Det er den bedste beslutning, jeg nogen sinde har taget, da jeg skiftede til RIF for fem år siden. Det har været fem gode år, sagde Mads Petersen, hvor efter han takkede alt og alle i og omkring klubben.


Det er den bedste beslutning, jeg nogen sinde har taget, da jeg skiftede til RIF for fem år siden. Det har været fem gode år.

Mads Petersen, fodboldmålmand og anfører i RIF


Inden da havde Mads Petersen fået masser af rosende ord og en buket blomster af sportschef Jens Nielsen.

- Vi har været glade for dig både som målmand, anfører og person. Du har gået forrest på flere måder, sagde Jens Nielsen.

Mads Petersen stopper. Han kan ikke finde tiden til fodbold i Ringkøbing med bopæl i Århus og arbejde i Løgumkloster. Meget forståeligt. I Simon Brogaard ser det ud til, RIF allerede har afløseren klar.

Jens Nielsen snakkede om, at fremover får de unge chancen, og så vil man gerne hente noget rutine og noget x-factor udefra.

Annonce

Mange kan være på vej væk

Men det bliver også nødvendigt, for en kort rundspørge til en række spillere afslørede stor uvished omkring, hvor de spiller i næste sæson.

- Jeg har en agent til at se på tingene. Jeg har fået en henvendelse fra FC Sydvest i 2. division, men efter to år i 2. division vil jeg gerne se, om jeg kan prøve mig af på højere niveau, sagde Martin Egelund.

Klaus Moesgaard har tidligere søgt andre udfordringer - uden held i Tyskland og Sverige.

- Jeg vil først tage stilling til tingene nu, hvor sæsonen er forbi. Jeg har ikke aktuelle planer. Nu ser jeg, hvad der byder sig, sagde Klaus Moesgaard.

Ragnar Leósson har heller ikke taget stilling til, om han fortsætter eller ej.

- Jeg spiller ikke i RIF. Min agent er ved at se, om han kan skaffe mig prøvetræning nogle steder, fortalte Gloire Rutikanga.

Lauge Olesen går med planer om at flytte til Århus. Nikolaj Pape vakler også omkring, hvad han skal. Victor Dawa og Sunday Odeh skal tilbage til FCM.

- Jeg har ikke taget stilling endnu, lød det fra Jacob 'Jay' Andersen.

Hvis de alle er væk, så får Jens Nielsen og Claus Christiansen godt nok travlt med at samle en ny trup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Cykelforhandler har taget førertrøjen i værnemidler: Først var det håndsprit - nu rives mundbindene væk hos Sahl

Annonce