Sport

Mads Brandt stopper i Ringkøbing Håndbold

Mads Brandt i aktion under Ringkøbing Håndbolds kamp i lørdags mod Aarhus United. Til sommer er det slut i klubben. Foto: Ole Nielsen

Ringkøbing Håndbolds cheftræner Mads Brandt stopper i klubben efter denne sæson. Klubben skulle allerede være langt i processen med at finde en afløser.

Ringkøbing: Mads Brandt stopper i Ringkøbing Håndbold til sommer. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse tirsdag.

- Efter flere overvejelser omkring min fremtid meddelte jeg klubben i sidste uge, at jeg gerne vil prøve kræfter andetsteds, så jeg ønskede ikke at forlænge. Vi har haft en god dialog omkring tingene, hvor der er både plusser og minusser. Men i sidste ende tror jeg, det er bedst for mig at komme til et nyt miljø og med nye udfordringer. Da jeg startede i Ringkøbing, var det planen, at år to var dét år, hvor vi skulle havde rykket os. Men som alle ved, har det været meget vanskeligt i forhold til de uheld og skader, vi været igennem. Der er ikke tvivl om, at Ringkøbing Håndbold har et solidt fundament med en solid gruppe af sponsorer og frivillige kræfter, der bærer klubben. Lige nu og her handler det om få skabt den kontinuitet på banen, der kan fastholde positionen som ligahold, siger Mads Brandt i pressemeddelelsen.

Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl fortæller, at klubben er langt i processen med at skaffe en ny træner.

- Samarbejdet med Mads Brandt har fungeret upåklageligt, og vi har været glade for hans engagement og måde at arbejde på. Vi kan ikke sætte en finger på hans evner som udvikler og træner, men det er klart, at udebliver pointene som belønning, så slider det hårdt på alle. Vi har haft en god og åben dialog, og Mads har således valgt at ville prøve nye veje i fremtiden. Ringkøbing Håndbold er i fuld gang med at rekruttere holdets kommende cheftræner, og forventer at kunne præsentere denne i løbet af kort tid, siger Lars Buhl i pressemeddelelsen.

0/0
Skjern Håndbold

Tilbageslag for Skjern Håndbold i slutspillet

Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF